top of page

WE HAVE A WINNER!


Iets in mij zei me een zwangerschapstest te kopen. Het was een random maandagmiddag op kantoor en ik stak net een sigaretje op in het rookhok. Het enige wat ik dacht was, ‘mmm volgens mij is het al weer een aantal weken geleden dat ik voor het laatst ongesteld ben geweest’..

17:00 uur. Eenmaal thuis met een tweetal testen in m’n tas.

17:10 uur. Oké, ik moet plassen. Hoppa, test mee en dan zien we het wel.. De afgelopen 1,5 jaar zijn er trouwens een flink aantal testen doorheen gegaan. Vorig jaar juni ben ik gestopt met de pil en ik was vrijwel direct zwanger. Helaas ging het ook vrij snel mis en het is niet bij die ene keer gebleven. Juichen bij een positieve test zal ik dus ook niet zo snel doen.

17:13 uur. Ja hoor.. Heel langzaam zie ik een tweede streepje verschijnen. Zou het ja? Oh my, ik ben zwanger!

Het duurt niet lang voordat mijn man thuis komt en ik vol trots de test laat zien. Super blij maar toch durven we het niet hardop te zeggen.. Nog niet in ieder geval. Eerst maar eens zien en dan geloven.

bottom of page