top of page

DIT IS ALO VAN MOWKAN


Kennen jullie Mowkan al? Zo niet, geen probleem! Want dan ga ik jullie nu aan elkaar voorstellen. Maak kennis met één van mijn favoriete merken, Mowkan! Een uniek en stijlvol merk met Super toffe en eigentijdse designs. Een aanwinst voor iedere interieur liefhebber! En stuk voor stuk zijn de items van Mowkan een eyecather in het interieur.

In deze blog wil ik jullie graag meer vertellen over Alo, een unieke draadstoel met armleuningen(!). Draadstoelen staan super leuk in het interieur, maar het comfort is net zo belangrijk! En dat hebben ze bij Mowkan heel goed begrepen. Het zitcomfort is top en het design.. Tja, dat spreekt voor zich.

Dit is dus Alo, een minimalistisch design van Mowkan en verkrijgbaar in het zwart, wit en goud.

De rugleuning heeft een uniek design. Hierdoor staat Alo geweldig aan je eettafel. Misschien denk jij dat een draadstoel helemaal niet comfortabel zit? Dit kan ik je trouwens niet kwalijk nemen hoor, want je ziet ze in alle soorten en maten. Maar verschil in kwaliteit kom je hierbij ook zeker tegen. Goed nieuws: Mowkan steekt hier echt met kop en schouder bovenuit. Het zitcomfort van deze stoel is geweldig! Ik krijg ook regelmatig complimenten over het design en dus ook het comfort van deze stoel. Iedereen verbaast zich erover. Dus Mowkan, complimenten!

Alo heb ik ook in het goud. Samen stelen ze de show aan onze eettafel! Benieuwd naar de specificaties van de stoel? Die vind je hieronder.

Hoogte 68 cm

Breedte 64,5 cm

Diepte zitting 44 cm

zithoogte 47 cm

hoogte armleuning 68 cm

Het design komt volledig tot zijn recht in een Scandinavisch of industrieel interieur. Kun jij nou ook niet wachten om Alo een plekje in huis te geven? Neem dan snel een kijkje op de webshop van Mowkan!

bottom of page