top of page

FAVORIETEN VAN KARWEI


Karwei is hip. Wauw, wat hebben ze tegenwoordig toch mooie spulletjes en ze krijgen steeds meer interieur items! Bij het zien van de folder eerder vandaag, deel ik graag even mijn favorieten met jullie. Misschien had je ze al gespot, zo niet? Dan nu wel :)

Laat ik maar gelijk beginnen met mijn favoriet, dit rotan daybed. Een klassiek model dat een plekje in huis of in de tuin verdient. Geef het daybed een trendy look met mooie kussens, een plaid en je favoriete hoekje in huis (of in de tuin) is een feit.

Karwei heeft een hele eigentijdse en hippe lijn. Zo zijn ook onderstaande twee banken bij Karwei verkrijgbaar, hoe tof? Als je deze sfeerfoto's ziet, krijg je toch zin om in je auto te stappen en naar de dichtbijzijnste Karwei te racen? Oke, we moeten niet overdrijven. Maar ik bedoel, je krijgt wel spontaan zin om te gaan shoppen bij ze toch?

Het lijnenspel ga je ook weer veel terug zien in het interieur. Zo heeft Karwei een heel mooi zwart tafeltje zitten in de nieuwe collectie. Hieronder te zien! Zou jij 'm een plekje in je huis willen geven?

Wat je dit seizoen ook veel terug ziet komen bij Karwei zijn velvet items. I love it! Van velvet krukjes tot stoelen. Zo maak jij je favoriete hoekje in huis helemaal af.

Tot slot de eetkamer, ze vormt een centraal punt in de woonruimte. Een plek waar jij je dag aan begint, wat een handige werkplek is en waar etentjes met vrienden aan plaats vinden. Bij Karwei hebben ze dit begrepen op de juiste manier en daarom wil ik onderstaande zithoeken graag even met jullie delen. (Hier staan ook wat ouderen items tussen die op dit moment misschien niet meer verkrijgbaar zijn, maar zeker de moeite waard zijn om nog even met jullie te delen)!

En heb jij na het lezen van deze blog zin om direct naar de Karwei te gaan?

bottom of page