top of page

WHAT TIME IS IT? CLOUDNOLA TIME


What time is it? Cloudnola time! Ken jij deze toffe 'Flip Out' klokken van Cloudnola al? Naast deze flip klok hebben ze ook ontzettend veel andere toffe designs, van de klassieke wandklok tot timelines. Benieuwd naar al het moois van Cloudnola? Lees dan snel verder.

De Flip Out blijft onze favoriet. Ik heb er twee van in huis staan, in de woonkamer op een wandplankje (zie bovenstaande foto), en op de slaapkamer. Ze trekken alle aandacht naar zich toe en dat mag! Ze zijn een aanwinst voor het oog en maken iedere muur of ruimte een stukje mooier.

Bovenstaande foto van m'n gouden flip klok. Is het geen plaatje?

Cloudnola heeft voor ieder wat wils. Van klassieke, ronden wandklokken, tot wekkertjes. Daarnaast blinken ze uit met de timeline klokken. Zie onderstaande foto's. Hoe tof zijn die? Ik zou 'm een plekje op de werkkamer geven, of aan een kale grote muur. Het is een kunstwerkje an zich.

Wat vind jij van de Cloudnola klokken? Of heb je er misschien al een, of twee in huis? Ik ben heel benieuwd, laat je het me weten?

bottom of page