top of page

MEUBELSTUK OP WIELTJES


Een trolley is het allerleukste meubelstuk op wieltjes dat er bestaat. Multifunctioneel, een aanwinst voor je interieur en lekker classy. Al een trolley in huis maar geen idee hoe je deze gezellig kunt 'aankleden'? Dan heb ik wat fijne inspiratie voor je opgezocht. Kijk je mee?

Trolleys, je ziet ze in alle kleuren en maten. Ook komen ze zowat in iedere ruimte tot hun recht. In de keuken, badkamer of woonkamer, het kan allemaal. Zelf heb ik een tweetal trolleys in huis staan, een in de badkamer en een in woonkamer. Die in de badkamer is gevuld met, hoe kan het ook anders, m'n make-up verzameling. aangevuld met m'n parfumflesjes en haarserums. Oh, en niet te vergeten, ook een beetje van manlief natuurlijk :)

De trolley in m'n woonkamer is voorzien van een heerlijke collectie Gin, een Marshall muziekbox en wat mooie vaasjes en schaaltjes met een bamboe plantje! Welke items zou jij een plekje in je trolley geven?

Nog geen trolley in huis? Dan ben ik benieuwd of m'n inspiratie jou heeft overtuigd om er eentje aan te schaffen. Laat je het weten?

Bron: https://nl.pinterest.com/interiorloverscom/interior-trolley/

bottom of page