top of page

WE ARE PREGNANT - EVENT


Vorige week was ik op het event van  ‘We are pregnant’ en wat was dit tof! Ik zal maar direct met de deur in huis vallen: ‘Voor alle zwangere vrouwen en mama’s, ga er heen!’ Vergeet die 9maanden beurs, commercieel gedoe dat het is. Dit is een Héérlijk dagje uit voor jezelf en je vriendinnen of (schoon)moeders. 

Het event werd gehouden in de Werkspoorkathedraal, Utrecht. Een oude, industriële, maar héle toffe locatie. En goed nieuws als je dit event gemist hebt, in maart 2019 is de next edition! Dus mis dit niet, mocht je in verwachting zijn, of tegen die tijd al mama. 

Wat kun je verwachten? Mega toffe items, mooie designs en heel veel gezelligheid. Lees als: lekkere taartjes, spulletjes die je wilt hebben en leuke mensen. Zelf mocht ik mee met Rachel a.k.a. De Huismuts. Kennen jullie haar al? Ooh wat een heerlijk gezinnetje heeft ze en ze in verwachting van de tweede spruit. Het was ontzettend leuk om op dit event kennis met haar te maken, te kletsen en tips uit te wisselen. Ik volg haar namelijk al lange tijd op Instagram en YouTube en vind haar zó inspirerend! Hieronder ons gezellige hoekje (en goodiebags), wordt je toch gelukkig van?

Ik ben in verwachten van de eerste spruit, dus alles in 'dit wereldje' is nog nieuw voor mij. Evenals de merken en spullen die je schijnbaar nodig hebt (ooit wel eens gehoord van zoogcompressen?!) Iets voor lekkende tepels. Wist ik nog niet.. Voor onervaren mama’s zoals ik, die dus net komen kijken, is het ook zeker een héél inspirerend event.

Op dit event stonden ontzettend veel stands van toffe merkjes en webshops! Namen die ik nog niet zo vaak voorbij heb zien komen, maar waarvan ik ontzettend blij ben dat ik ze nu ken. Mooie stofjes, designs en verhalen. Heel veel inspiratie onder 1 dak! Ik raad jullie daarom ook zeker aan om dit event in de gaten te houden..

Was jij al bekend met dit toffe event? Let me know :) 

bottom of page