top of page

RETRO KINDERSTOEL VAN MOWKAN


Eerder hebben jullie al kennis kunnen maken met Mowkan. Zoals jullie wellicht al weten, is dit één van m'n favoriete merken. Ook op het gebied van kids hebben ze me toch een toffe kinderstoel! Benieuwd naar dit retro design? Lees dan snel verder.

Dit is Oak. Een kinderstoel die de show steelt aan tafel en in je interieur. Een retro zitting die gemaakt is van eikenhout en de stoel heeft een industrieel en minimalistisch onderstel. Dé perfecte combinatie als je het mij vraagt. Nu gaat het natuurlijk niet alleen om het materiaal, maar voornamelijk ook om het design.

Deze kinderstoel is ontworpen door Mowkan met als doel: je kind dichter aan tafel brengen. Hoe dat Mowkan dit terug laat komen in het ontwerp? Het blad van de kinderstoel is zo ontworpen, dat deze over de eettafel heen valt. Dus je kindje zit lekker dicht aan tafel.

Ben jij net als ik, verliefd geworden op deze kinderstoel? Dan begrijp ik dat volledig. Oak verdient gewoon een plekje in ieder interieur! Of je nu een industrieel, Scandinavisch of botanische stijl hebt, Oak vind haar plekje wel. Je shopt Oak hier.

Mowkan is trouwens jarig! Mowkan bestaat 1 jaar en daarom krijg je de gehele maand november 20% korting op je bestelling. Hoe? Gebruik de kortingscode "Mowkan1jaar". Veel shop plezier :)

Benieuwd naar al het moois van Mowkan? Neem dan snel een kijkje op de webshop! Oh, laat je mij even weten welk item het is geworden? Ik ben benieuwd!

bottom of page