top of page

BORSTVOEDING • HET KLONK ZÓ VANZELFSPREKEND


"Moeizaam ging het bij mij. Iets met het zuigreflex van Loua. Aanleggen ging, maar drinken deed ze niet. Wij zijn het blijven proberen, iedere dag weer. Soms alleen even sabbelen en soms één goede slok. Dit maakte mij super onzeker. Iets wat zó vanzelfsprekend klonk en mij niet lukte. Vanaf dag 1 heb ik melk lopen afkolven. Toch miste ik dat intieme momentje van háár aan mijn borst. Het voelde alsof ik faalde als moeder, ook al kreeg ze mijn melk via de fles. Na vier weken lukte het dan eindelijk en hebben wij die intieme momenten samen mogen beleven.

Helaas hield mijn productie er na zeven weken wel mee op. De weken aan de borst waren intens maar óh zó bijzonder".

Dit is mijn verhaal. #worldbreastfeedingweek | En wat is jouw verhaal op het gebied van (borst)voeding?


bottom of page