top of page

EEN ONLINE FOTOGRAFIECURSUS VOOR MAMA'S

M’n iPhone staat er vol mee en meldingen over dat het telefoongeheugen bijna vol is, vliegen me om de oren.. Ik heb het natuurlijk over al die foto’s van dochterlief welke dagelijks gemaakt worden met m’n telefoon. Ben jij ook zo'n moeder die honderd en één foto's maakt van haar mini in de hoop dat er iets leuks tussen zit? Dan heb ik iets voor je! Lees maar snel verder :)


Soms kom je, als je door die honderden foto's heen scrolt, nog van die geweldige blunders zoals deze tegen. Heerlijk toch?


DE HOOGSTE TIJD OM HET EENS ANDERS TE GAAN AANPAKKEN!


IK GA STARTEN MET EEN GEWELDIGE INSTAGRAMCURSUS VAN MARILYN WAARIN IK (NOG BETER) GA LEREN FOTOGRAFEREN MET M'N MOBIEL.Maar eerst gaan we even kennis maken met Marilyn. Een fantastische vrouw die voor haar werk de mooiste herinneringen van en voor families vastlegt.


Op Instagram volg ik haar al een poosje. Hier deelt Marilyn haar geweldige werk, evenals praktische en handige tips omtrent het fotograferen. Zelf vind ik haar werk héél inspirerend en krijg ik, na het zien en lezen van haar posts, altijd spontaan zin om Loua te gaan fotograferen. Het leukste setje kleren is dan ook snel uit de kast getrokken en de telefoon, die ligt al paraat.EN DAN NU HET MEEST FANTASTISCHE NIEUWS!


Ook jij krijgt nu de kans om online een fotografiecursus te gaan volgen bij Marilyn. Hierin gaan wij leren hoe dat wij de mooiste kiekjes van onze mini's kunnen gaan vastleggen MET de telefoon.


Een betere investering in jezelf kun jij niet doen :)

Momenten, herinneringen en mijlpalen. Dingen die stuk voor stuk een plekje in het plakboek van jouw mini verdienen. En die momenten wil jij natuurlijk zo mooi mogelijk vastleggen. Goed nieuws, want betere foto's maken ligt nu binnen handbereik!


Voor 47,- euro krijg jij vier dagen lang, iedere dag zo'n 15 minuten aan story's, tekst en uitleg. Handige tips en tricks worden met ons gedeeld die jij als mama zo onder de knie hebt en waarmee je prachtige momenten kunt gaan vastleggen van je mini. Ook vindt er op maandagavond (10 februari) een live sessie plaats, waarin jij al je vragen kunt stellen aan Marilyn. De cursus is een maand lang terug te zien op de, hiervoor speciaal gecreëerde, Instagram pagina @mamaformini . Deze cursus is geschikt voor het fotograferen met je mobiel


KOOP JOUW KAARTJE HIER.


WEES SNEL, WANT JE KUNT MAAR TOT MORGENMIDDAG 17.00 UUR EEN KAARTJE VOOR DEZE GEWELDIGE CURSUS BEMACHTIGEN!


De cursus bestaat trouwens uit vier onderdelen. Techniek, licht, compositie en communicatie. Klinkt veelbelovend als je het mij vraagt! Ik kan in ieder geval niet wachten om van start te gaan! Wat jij?


herinneringen zijn er voor altijd en iedere moeder verdient het om de mooiste momenten van haar mini vast te leggen.De eerste twee dagen heb ik erop zitten en ik ben nu al razend enthousiast over de cursus. Wat een hoop bruikbare en fijne tips worden er met ons gedeeld! Ik steek er echt ontzettend veel van op.


Ik werd zelfs zo enthousiast van Marilyn haar cursus, dat ik dit weekend maar gelijk een bezoekje heb gebracht aan de Apple store. Ik dacht, als ik dan toch bezig ben met een fotografiecursus, moet ik het wel gelijk goed doen. Dus ik besloot om mijzelf te verwennen met een iPhone 11 Pro Max. Wel eentje met 256GB voor al die foto’s natuurlijk :) Nu ben ik helemaal ready om de allermooiste herinneren van Loua te gaan vastleggen op beeld, zin in!

Ga jij je ook opgeven voor de cursus? Ik ben benieuwd. Laat je het weten? :)

bottom of page