top of page

'A MODERN PLAYROOM' MET NOBODINOZ - DE GELE FLAMINGO

Mijn lievelingskamer sinds de allereerste dag dat wij de sleutel kregen van ons huis: Loua’s romantische, vintage kinderkamertje. 🤎


Ik kreeg een paar fantastische items toegestuurd vanuit De Gele Flamingo, mijn nummer één favorieten webshop als het gaat om spullen voor de mini. Benieuwd naar al het moois én Lou haar nieuwe chill plekje? Lees dan snel verder :)

Het bloemetjesbehang, de warme kleuren, houten speelgoed en prachtige vintage meubels. Dit is hoe ik Loua haar kamertje omschrijf. Vandaag heb ik een nieuw speelplekje voor Lou gecreëerd met de prachtige spulletjes van @nobodinoz die ik kreeg van @de_gele_flamingo . Een speelmatrasje, mooie kussentjes en een nieuwe favoriet van Lou, de poef.


Is het geen heerlijk plekje zo?

Het speelmatrasje is ideaal om op te spelen of op te liggen. Het is dun. licht van gewicht en super zacht.

Je shopt het matrasje hier.


De poef is Loua haar favoriet! Lekker groot, zacht én heerlijk om in te ploffen wanneer ze een boekje leest of lekker en disney film kijkt. De poef heeft ook een katoenen handvatje, zodat je 'm makkelijk kunt verplaatsen of ergens mee naartoe kan nemen.

Je shopt de poef hier.


Het speelhoekje hebben we helemaal afgemaakt met deze prachtige kussentjes van Nobodinoz. De kussentjes zijn van heerlijk, zachte kwaliteit én worden geleverd met voering, wat super fijn is!


Hieronder de shoplinkjes naar de kussentjes:

- Het ecru kleurige kussentje met de koperen bolletjes.

- Het ronde kussen in de prachtige kleur Sienna Brown

- Het langwerpige kussen, ook in de prachtige kleur Sienna Brown


Is toch een heerlijk setje kussens voor op de kinderkamer zo?

Ik ben heel benieuwd wat jullie van Loua haar nieuwe speelplekje vinden! Laat je het mij weten?


Liefs, Nikki

Comments


bottom of page