top of page

BABYKAMER GOODIES!


Stiekem ben ik al volop aan het shoppen voor de babygirl en haar kamertje. We hebben al een hoop mooie spulletjes in huis, maar zijn nog lang niet klaar. En dat is niet erg, want hiermee bezig zijn is heerlijk! Benieuwd naar alle items die wel hebben of hebben besteld? Lees dan snel verder!

-

1. RETRO COMMODE

Op instagram was ik aan het speuren naar vintage commodes en kwam dit plaatje tegen. Ik was op slag verliefd! Stip Styling geeft retro commodes een nieuw leven en ik ben zo blij dat ik jullie heb leren kennen! Op dit moment zijn ze voor ons een commode helemaal naar wens aan het opknappen. Ik kan niet wachten tot ie klaar is!

-

2. IXXI FLAMINGO

Al lange tijd ben ik fan van IXXI, er hangt hier een mega IXXI in de woonkamer en het systeem en de designs zijn gewoon top. Op de babykamer mag er natuurlijk geen ontbreken. Deze leuke flamingo kwam ik tegen (voor een prikkie) bij 'Zenz' in Oosterhout. Ik kon 'm natuurlijk weer niet laten liggen en nam 'm mee voor de babykamer. Love it!

-

3. VLOERKLEED DOING GOODS

Wie kent dit toffe vloerkleed van Doing Goods niet? Ik vind 'm zo leuk! Ook dit kleedje kwam ik laatst tegen bij Zenz in Oosterhout en staat bovenaan m'n wensenlijstje op dit moment!

-

4. SEBRA LEDIKANT

Dit ledikantje van Sebra heeft haar plekje al gekregen en wat is ze mooi! Ik ga jullie snel meer laten zien en vertellen over dit item in samenwerking met Kids Barn. Een webshop met super mooie, Scandinavische design spullen voor de kinderen! Kun je niet wachten? Neem dan al vast een kijkje op de webshop.

-

5. MOOMU AANKLEEDKUSSEN

Wist jij dat je per baby minimaal 5000 keer een luier verschoont? Dus hoe belangrijk vind jij het om te investeren in een goed aankleedkussen? Maak snel kennis met MOOMU . Een merk die het standaard aankleedkussen een nieuw en uniek design gaf.

-

Wat vinden jullie van de items tot nu toe?

コメント


bottom of page