top of page

FLORAL EASTER FEAST • SISSY-BOY X BLOOMON

Franse tulpen, statige Alliums, excentrieke Strelitzia's, een sierlijke Magnolia en een geliefd Monsterablad. Klinkt fantastisch toch? Dat is het ook! Een match made in flower heaven, waar heel het huis blij van wordt.


Een samenwerking met twee van mijn favorieten merken, Sissy-Boy & bloomon. Dit wil je, geloof mij. Lees maar snel verder en bewonder.


Dit is de centrepiece van je brunchtafel en de kerstboom van de paasdagen.


Sissy-boy heeft de handen in één geslagen met Bloomon. Samen zorgen ze ervoor dat je brunchtafel met de paasdagen he-le-maal flawless is.


Sissy-boy heeft speciaal voor deze samenwerking een curvy vaas ontworpen in een heerlijk fris kleurtje groen. De voorjaarsbloemen van Bloomon komen hierin volledig tot hun recht en staan fantastisch op onze eettafel.


Benieuwd hoe ik de bloemen binnenkreeg en heb geschikt? Bekijk dan snel m'n video hieronder.

Helemaal verliefd geworden? Join de club :)


Je kunt de Floral Easter Feast via de webshop van Sissy-boy bestellen.


Het is een enorm groot, maar oh zo prachtig, weelderig boeket. Hieronder de specificaties vermeld:


De Groene vaas van Sissy-Boy is 35x19 centimeter en de totale hoogte van het boeket is ongeveer 1,20 meter.

Een pronkstuk in je huis en z'n centjes meer dan waard. Het boeket met vaas koop je nu voor € 79,95


Heel m'n huis ruikt naar bloemen. De fijnste geur waar dat je huis naar kan ruiken.

iedere bloem in dit weelderige boeket is even knap. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet vaak verse bloemen in huis heb staan. Waarom? Dat weet ik niet. Ik vond bloemen altijd zo duur en ze stonden nooit heel erg lang. Ik kocht daarom ook vaker kamerplanten. Maar toch heb ik echte bloemen in huis gemist. Ik ben zo blij dat dit prachtige boeket nu op tafel staat! Binnenkort toch maar eens een bloemen abonnement afsluiten bij Bloomon :)

Via deze weg wens ik jullie alvast hele fijne paasdagen en mocht jij je ouders, schoonouders, vrienden of familie langs krijgen voor een paasbrunch? Dan weet jij nu hoe dat de tafel prachtig aangekleed kan worden met de Floral Easter Feast.


Liefs

Comments


bottom of page