top of page

ORIGINELE & TOFFE KRAAMCADEAU'S


Kraamcadeaus.. De mama's onder ons kunnen vast beamen dat je soms zo veel stomme cadeautjes krijgt. Zonde van het geld! Nu snap ik trouwens dat er veel mensen zijn die het geven van een cadeaubon niet leuk vinden hoor! Maar toch wordt dat wel meer gewaardeerd En voor die mensen dacht ik, ik ga jullie een stukje op weg helpen. Daarom heb ik besloten om een paar toffe cadeaus, waar ik heel blij mee was, met jullie te delen. Heb jij een hoogzwangere vriendin of ben je nog opzoek naar een tof en betaalbaar kraamcadeau? Lees dan snel verder :)

NAME BALLOON

Laten we beginnen met m'n favoriet, de Name Balloon. Een super tof cadeau om te geven of krijgen! De ballon is in verschillende kleuren verkrijgbaar en heeft een lusje aan de achterkant. Je kunt 'm dus een plekje aan de muur geven (op de babykamer), of hangt 'm aan de deur. Zelf maak ik trouwens maandelijks een foto van Loua met haar ballon. Toch super leuk? Ik denk dat menig mama's hier super blij mee zijn!

Je shopt de Name balloon hier.

MOTHERHOOD BY CAROLIJN BRAEKEN

Een prachtig boekje (engels talig) om cadeau te doen. ‘Motherhood - a memoir of our first year‘. Vol met prachtige maar vooral ook realistische woorden die veel mama's zullen herkennen. Carolijn schrijft over de hoogte en dieptepunten van 'het eerste jaar mama zijn'. Het boekje is heel minimalistisch en ontzettend mooi vormgegeven.

HET WELBEKENDE NAAM ARMBANDJE

Hier maak je iedere mommy blij mee, een armbandje met de naam van de Newborn erin gegraveerd. Nu zit zo'n armbandje niet persee lekker bij de little one, maar voor feestjes of foto's is het super cute! Loua heeft ook haar eigen naam armbandje, (twee om eerlijk te zijn, iets met een dubbel cadeautje). Een baby met een klein sieraad ziet er ook gewoon te schattig uit! Origineel om te geven en iets wat altijd bewaard blijft.

Je shopt een gegraveerd baby armbandje bij verschillende juweliers.

VERSCHONINGSMATJE DUSQ

Wil je een tof, stoer en milieubewuste aankoop doen voor de Newborn? Kies dan voor dit verschoningsmatje van DUSQ. Ik heb 'm zelf ook en het is echt een must in de luiertas. De kleur is prachtig, het materiaal is super mooi en zacht en de papa's zullen er ook blij mee zijn. Niet dat die de kleine buiten de deur trouwens vaak verschonen, iets met verschoningsplekken en damestoiletten.

Je shopt 'm hier.

Ik hoop dat ik je een beetje op weg heb kunnen helpen :) Ik ben met bovenstaande items in ieder geval hartstikke blij!

Wat waren voor jou ontzettend fijne kraamcadeaus?

Comments


bottom of page