top of page

Lillydoo • De allerfijnste babyproducten

In m’n rol als mama wil ik (off course) het allerbeste voor m’n mini. Ook als het op luiers aankomt. Die dragen ze dag in, dag uit. Spelen er in en slapen er mee. Heel belangrijk dus, om hier een juiste keuze in te maken. In deze zoektocht ben ik tegen een aantal dingen aangelopen. Een lekluiertje hier, stinkluier daar.. Maar toen was daar Lillydoo. Nooit anders meer voor Loua, benieuwd waarom? Lees dan snel verder.

Loua loopt op warme dagen het liefst rond in alleen haar luier. Niet erg, aangezien de luiers van Lillydoo mega leuke designs hebben. Alleen hierom al hebben ze een streepje voor. ik vind de luiers trouwens vooral heel erg fijn omdat ze zó goed absorberen en ook niet stinken als ze al paar uurtjes aan de billetjes zitten.


Voordat ik kennis mocht maken met Lillydoo had ik helaas nare ervaringen met andere merken. Niet alleen als het op de geur aan kwam, maar ook het lekken er van en luieruitslag.


Lekluiers waren bij mij, net als luieruitslag, na het overstappen op Lillydoo namelijk direct verleden tijd.

Loua slaapt de gehele nacht door (thank god) en haar luier draagt ze dus ook met gemak voor 12 uur lang. Lillydoo doet haar werk en hierdoor heeft Loua een super fijne nachtrust en wij ook :)

en zeg nu eerlijk, deze babybilletjes in een Lillydoo luier zijn toch om op te eten? Genoeg over mijn bevindingen, als het nu nog niet duidelijk is dat ik fan ben, doe ik iets niet goed.


We gaan even wat dieper in op het merk Lillydoo.


De luiers van Lillydoo zijn als eerste ter wereld gecertificeerd als 'OEKO-TEX MADE IN GREEN' luiers.Dit houd in dat de luiers van Lillydoo zijn getest op stoffen en chemicaliën welke schadelijk zijn voor de gezondheid van onze baby'tjes. Ook staat het voor een milieuvriendelijke productie en veilige, maatschappelijk verantwoorde werkplekken.En zeg nu eerlijk, nu wij mama zijn willen wij toch allemaal een betere wereld voor onze mini's? Ik merk dat ik het steeds belangrijker ben gaan vinden, dat producten eerlijk zijn getest en niet schadelijk zijn voor de gezondheid en het milieu.

Ooit wel eens gehoord van een luierabonnement? Dit wil je, trust me!


Een luierabonnement is iets dat onze ouders vroeger niet kende. Maar het is echt awesome en helemaal van deze tijd! Je zit namelijk nooit meer zonder luiers.


Iedere maand ontvang jij een luierbox thuis, gevuld met luiers, billendoekjes en huidverzorging. Via de app ben je gemakkelijk in de gelegenheid om maandelijks de maat van je luiers en verdere bestelling aan te passen, helemaal top. Dit maakt ons leven en dat van je mini zo veel prettiger.Ben jij na het lezen van m'n blog benieuwd naar de luiers van Lillydoo? Dan heb ik leuk nieuws.


Je ontvangt dan 10 luiers en 15 babydoekjes.


Lillydoo betaald de producten en jij enkel de verzendkosten. Zeker de moeite waard dus om aan te vragen. Laat je mij weten wat je er van vond? En ik waarschuw alvast, hierna wil je niks anders meer voor je mini :)

Met trots deel ik mijn bevindingen over de luiers van Lillydoo, want ik heb zelf mogen ervaren hoe fijn de producten zijn. Ik ben heel benieuwd of dat jullie al bekend zijn met de luierboxen van Lillydoo en wat jullie er van vinden! Laat je het weten?


Comments


bottom of page