top of page

MET DIT VLOERKLEED MAAK JIJ DE KINDERKAMER HÉLEMAAL AF

De kinderkamer, mijn meest favoriete kamer in huis. Ik ben ontzettend graag lekker aan het friemelen op Loua haar kamertje, verander regelmatig de boel en zorg dat haar kamer altijd opgeruimd is. een poosje geleden kreeg ik de vraag van Petite Amélie of ik een vloerkleedje wilde hebben voor op Loua haar kamer. heerlijk! Aangezien wij boven laminaat hebben liggen zonder vloerverwarming is de grond vaak wat koud. Beneden hebben wij wel vloerverwarming en om deze reden loopt Loua eigenlijk heel vaak op blote voetjes in huis. Maar op haar kamertje is het daar soms eigenlijk te koud voor. Een mooi vloerkleedje voor op haar kamer kwam dus als geroepen en staat zo mooi!

Loua speelt graag met haar poppenhuis dat op haar slaapkamer staat. Uren speelplezier, die ze dus boven doorbrengt. Zo zoet, hoe ze dan voor haar poppenhuis zit te spelen. Dus jullie kunnen al raden waar dat het vloerkleedje, wat ik van Petite Amélie heb gekregen, ligt. juist.. Voor haar poppenhuis. Een warme, zachte ondergrond om lekker op te zitten en te spelen.


Dit fantastische poppenhuis is trouwens ook van Petite Amélie, net als de meubeltjes die er in staan.

Maar even terug naar het vloerkleedje. Dit kleed heeft een ontzettend mooie, organische vorm. Een lust voor het oog en maakt iedere kinderkamer een stukje mooier. Het kleed is gemaakt van 100% katoen en is ook nog eens wasbaar! De afmeting is 88x120 cm en is voorzien van aan anti slip laag. Ik ben er ontzettend blij mee en Loua ook!


Je shopt het kleedje voor 39,- euro (!) en is verkrijgbaar in de kleuren taupe, off-white en grijs.


Hebben? Je shopt het kleedje hier.

Comments


bottom of page