top of page

MOODBOARD • NIEUW HUIS

TERRACOTTA • Dé kleur van dit moment en absoluut m'n favoriet. Een warme kleur die prachtig te combineren is met een oudroze toon. Zachte kalme kleuren met een aards bruine basis. Precies dit wat wij in ons nieuwe huis terug willen laten komen.

Nog drie maanden! ik hoor jullie denken, 'en dan'? Dan wordt ons droomhuis opgeleverd. Zoals jullie in m'n vorige blog hebben kunnen zien en lezen, is het huis eigenlijk al zo goed als af en instapklaar. Zo fijn. Alles is lekker fris en licht. Laat er nou toevallig ook al een gietvloer in liggen, dit met hoge witte plinten, een gashaard, glas in lood deuren, grote raampartijen en een badkamer en suite. Wat wilt een mens nog meer? Juist.. Een nieuw interieur! Want een nieuw huis is het allerbeste excuus dat je kunt hebben.


Er gaat geen enkele dag voorbij dat ik niet aan ons nieuwe huisje denk en alles al aan het inrichten ben. Iedere keer trouwens helemaal anders, ha! Zó veel nieuwe en creatieve ideeën, héérlijk. Kunst is iets dat ik meer wil gaan waarderen en een onderdeel mag gaan worden van ons interieur. Stiekem ben ik al begonnen met het verzamelen van bijzondere en mooie items. Oh en die bevinden zich zelfs al in een verhuisdoos haha.. in het mom van 'je kunt het maar vast ingepakt hebben'. Herkenbaar?


De aardse kleuren zullen wij vooral in accessoires terug gaan laten komen. Impulsief en enthousiast zijn namelijk twee (soms best wel) aanwezige eigenschappen van mij. Iets met zelfkennis.. Al helemaal als het aankomt op interieurgebied hou ik nu eenmaal van verandering. Vandaar dat het vooral ook heel verstandig is om met accessoires te gaan werken ipv met kwasten en verfpotten.Natuursteen (marmer vooral) en hout zijn twee materiaalsoorten waar ik mee wil gaan werken. Scandinavisch en lekker minimalistisch. Oh en een klein beetje retro. heerlijke combinatie lijkt me.


Speciaal voor jullie heb ik nog wat fijne inspiratie verzameld. enjoy!

Bron: Pinterest


Comments


bottom of page