top of page

BINNENKIJKEN • EEN NIEUW THUIS

Tijd voor een nieuwe plek, nieuwe herinneringen en héle fijne momenten met ons gezinnetje, familie & vrienden.

Wij hebben ons droomhuis gekocht in Geertruidenberg. Een prachtig vestingstadje aan de Biesbosch. Zo sfeervol, gemoedelijk en fijn. Wat is het hier toch heerlijk wonen. Twee weken terug zijn wij verhuisd en het is nu al onze beste keuze ever geweest :) Benieuwd naar ons nieuwe thuis? Lees dan snel verder.

Als je alleen al kijkt naar deze prachtige panden wordt je hier toch direct verliefd op?


3 april, de sleutel. YAY! Het huis is gebouwd in de begin jaren 1900 en een aantal jaar geleden volledig vernieuwd en gerenoveerd. Wij hebben dus bijna niet hoeven klussen. Tuurlijk hebben wij de muren lekker opgefrist en zijn we nu nog volop bezig het huis eigen te maken, maar het is nu al zo fijn en zo van ons zelf.

De hal, een plek waar dat jij de eerste indruk krijgt van een huis. Een flinke raampartij en heerlijke tegeltjes op de vloer. Wat is het fijn binnenkomen.

Een goed lichtplan is onmisbaar voor een sfeervol interieur. Voor onze hal en het mega hoge trappengat, ben ik opzoek gegaan naar een fijne balans tussen algemeen en decoratief licht. Deze lamp is het voor beide lichtpunten geworden. Door het geolied glas wordt het licht héél mooi verspreid en het ornament maakt het plaatje hélemaal af. Iedere keer wanneer ik binnenstap, krijg ik een intens geluksmomentje. Wat licht met een ruimte wel niet kan doen. Kun jij hier ook zo gelukkig van worden?

Heerlijke binnenkomer zo, toch?

Wat is het toch fijn om een nieuw huis eigen te maken. De kast die je hieronder ziet en in onze woonkamer staat, is trouwens wel favoriet, als ik jullie reacties op m’n story’s mag geloven. Heb ‘m gekocht bij Karwei en hij is van WOOOD. Vanmiddag heb ik een prachtig roest kleurig fauteuil opgehaald bi Goossens in Breda. De stoel komt in dit fijne hoekje te staan! Gelukkig kon ik het showmodel meenemen want de stoel was niet op voorraad en kon pas in september geleverd worden. Jullie snappen natuurlijk wel dat ik daar niet op kon wachten. Ik deel snel de foto's met jullie. Het tapijt is trouwens ook super zacht. Lekker hoogpolig en mega groot. Ik vind het zelf altijd heerlijk om op de grond te zitten, vooral als Loua lekker door het huis kruipt.

Deze knappe vaasjes van@nordal_interiors staan al een poosje op m’n wensenlijstje en nu staan ze dan toch éindelijk bij ons in huis. Ik heb bewust gewacht met het kopen van accessoires, omdat eerst alles z’n plekje moest krijgen. Hoe moeilijk dit ook was. Is het geen fijn plaatje?

Dit is al zo fijn gestyled hoekje op onze eettafel. Over die eettafel gesproken, die wordt binnenkort vervangen. Wij hebben namelijk een zwarte, ronde eettafel bij Table Du Sud besteld en komt eind volgende maand binnen. Can't wait!

De badkamer was al heel erg naar onze smaak. Hier hebben wij ook weinig aan veranderd, op de styling na.

De rest van het huis blijft nog even een verassing. Loua haar kamer is onder constructie en onze slaapkamer wordt ook nog een tof project. De keuken krijgt nog een kek tegeltje tegen de wand, maar wij zijn nog niet tegen de juiste tegeltjes aangelopen. Dus dat komt wel met de tijd. Voor nu eerst maar eens even lekker genieten van ons nieuwe thuis.


Ik ben heel benieuwd wat jullie van ons nieuwe huis vinden. Laten jullie het weten?

Comments


bottom of page