top of page

PETIT JUUL • UNIEK BEDDENGOED VOOR JE BABY


Wat stel ik Petit Juul graag aan jullie voor! Bij m'n eerste kennismaking met dit mooie merk, was het namelijk liefde op het eerste gezicht. Een aantal maanden terug op het We Are Pregnant - event trok Petit Juul direct m'n aandacht.

De mooie stofjes, kleuren en prachtige designs verdienen het om gezien te worden. In samenwerking met Petit Juul heb ik een ontzettend fijn setje beddengoed voor de babygirl mogen samenstellen. Bestaande uit een ledikantendeken en een hoeslakentje. Ja je leest het goed, bij Petit Juul kun je je eigen creativiteit lekker z'n gang laten gaan! Benieuwd naar het resultaat en een sneak peek van ons ledikantje? Lees dan snel verder!

EVEN VOORSTELLEN

Petit Juul is in 2013 opgericht door Wencke en vernoemt naar haar dochter Juultje. Als kersverse moeder was zij zoekende naar mooie babyproducten. Helaas (voor Wencke) viel het aanbod erg tegen en is zij (gelukkig voor ons) Petit Juul gestart. Een online webshop met de mooiste items voor je kleine spruit op het gebied van slapen, onderweg en verzorging.

Vorig jaar heeft Wencke besloten om Petit Juul, haar kindje, over te dragen aan Monique. De dames werken nog steeds erg nauw samen. Wencke houd zich bezig met de designs en een stukje marketing en Monique zorgt voor de productie en doet het financiële stukje. Een perfecte aanvullen op elkaar dus. En gelukkig maar, want waar zouden wij zijn zonder al het moois van deze twee dames?

op maat gemaakt

Op het gebied van 'slapen' ben ik een hele fijne samenwerking aangegaan met Petit Juul. Samen met de dames heb ik een heel mooi ledikantdeken + hoeslakentje mogen ontwerpen/samenstellen. Want naast het aanbod op de website, is het dus ook mogelijk om een design op maat te laten maken. Petit Juul heeft namelijk naast een producten lijn ook een stoffen assortiment. Dus hoe gemakkelijk en tof is het, om zelf iets unieks samen te stellen?

Ledikantendeken + hoeslaken ontworpen

Met hulp van de dames, heb ik een heel fijn setje (al zeg ik het zelf) ontworpen. Of nou ja, samengesteld. De keuze voor het hoeslakentje had ik al vrij snel gemaakt. Petit Juul heeft namelijk hele fijne panterprintjes in haar assortiment zitten en voor de mensen die mij kennen.. Ik heb een zwak voor dit printje. De keuze is reuze, want de panterprint is er in oker (zie onderstaand), bruin, groen, rood/roze en grijs. Dus er zit er vast ook ééntje voor jou tussen!

Voor het ledikantendeken heb ik wat staaltjes met combinaties toegestuurd gekregen. Al snel had ik een stofkeuze gemaakt. De velvet/teddy stof gecombineerd met de breiselstof was namelijk al direct m'n favoriet! (deze stoffen combinatie is een bestaande combinatie in het assortiment, enkel niet in deze kleursamenstelling). Mijn oog was al snel gevallen op de licht bruine teddy stof. Deze kleur is lekker neutraal en dus ook gemakkelijk te combineren met het interieur. Samen met het panterprint hoeslakentje vond ik dat de groene breisel-stof dit ontwerp helemaal afmaakte. Niet te vergeten trouwens, het gouden randje! Wat vind jij van deze samenstelling?

iets op maat laten ontwerpen? Neem dan snel eens een kijkje op www.petitjuul.nl en laat je verleiden door al het moois! Want zo iets unieks ga je nergens anders vinden en dan ook nog eens voor een schappelijke prijs. Goed om te weten trouwens, ze verkopen ook cadeaubonnen! Hoe leuk is het, om een cadeaubon van Petit Juul te krijgen, of te geven aan je zwangeren bestie?

producten lijn

Naast het maatwerk is hun producten lijn ook ontzettend tof. Van dekentjes tot boxkleden en bijpassende knuffelkonijntjes, je vind er van alles! Stuk voor stuk zijn het stijlvolle en met liefde samengestelde items. Zo heb ik onderstaand ledikantendekentje van de 'Velvet Meets Gold' - lijn ook aangeschaft. Is ze niet mooi? Het boxkleed in deze kleurencombinatie staat nu bovenaan m'n wensenlijstje, want ook deze is een aanwinst voor het oog en dus het interieur.

Ook het knoopkonijntje mocht bij dit fijne setje niet ontbreken. Wat je goed ziet, is dat alle items erg goed op elkaar afgestemd zijn en bij elkaar passen. En nogmaals, de stoffen zijn zo mooi, zacht en fijn! Het is echt top kwaliteit!

CADEAUBONNEN

Wat ik zelf wel heel erg leuk vind om even uit te lichten, is dat ze ook cadeaubonnen op de website verkopen. (Al vanaf 5 euro)! Dus mocht jij als preggie woman nou zoveel vragen krijgen van familie en vrienden die een beetje hulp nodig hebben voor hun kraamcadeau? Vraag dan een cadeaubon van Petit Juul! Kies zelf een mooi item uit of laat iets samenstellen. Origineler kun je het bijna niet krijgen, toch?

houd Instagram in de gaten, want er komt nog een leuke actie aan!

Was jij al bekend met Petit Juul? Ik ben benieuwd. Laat je mij weten wat je van de dekentjes vindt?

Comments


bottom of page