top of page

REFRESH YOUR HOME MET VLOERKLEDENLOODS

Vloerkledenloods, de naam verklapt natuurlijk al wat ze hier voornamelijk verkopen, vloerkleden! Maar naast prachtige kleden hebben ze ook een ruim assortiment aan woonaccessoires en meubels.


Dus ik heb wat fijne inspiratie voor jullie verzameld in deze shoplog om je interieur weer eens lekker op te frissen! En deze week staan de vloerkleden natuurlijk centraal


Ik laat jullie graag zien wat een vloerkleed met een zelfde hoekje aan meubels doet én welke sfeer het met zich mee brengt.

Check ik out!




Herkennen jullie onderstaand interieur trouwens? Haha! Dit leuke, ronde vloerkleed heb ik in ons huis gefotografeerd voor Vloerkledenloods. Een super trendy kleed én een heel erg leuk prijsje! Geen zin om veel geld uit te geven, maar wél om je interieur even lekker om te gooien? Dan is dit ronde Keshan vloerkleed een topper! Ideaal voor dat ene hoekje in huis of de slaapkamer.


ROND VINTAGE VLOERKLEED KESHAN COGNAC/BRUIN

€ 75,-

Verkrijgbaar in diverse kleuren. Benieuwd? Je shopt 'm hier.



Maar first things first! Laten we eerst even beginnen met de basis!


Een drietal meubels. Voor de zithoek hebben we nodig: Een lekker fauteuil, gezellig bijzettafeltje én een mooie vloerlamp. Deze drie items heb ik alvast voor jullie verzameld op de webshop van Vloerkledenloods, om jullie even een look en feel te geven.



DRAAIFAUTEUIL SCHAPENVACHT VAN WOOLLY

€ 599,-

Als het ronde vloerkleed een plekje in huis heeft gekregen, maakt dit ronde draaifauteuil je nieuwe hoekje helemaal af. De stoel is van het merk BePureHome en verkrijgbaar bij Vloerkledenloods. Ronde vormen, zachte stof en oogt zo uitnodigend! Organische vormen zijn trouwens sowieso onmisbaar in je interieur en helemaal van deze tijd. Je shopt 'm hier.



WEBBING VLOERLAMP VAN ZUIVER

€ 219,-

Hoe tof is deze vloerlamp van Zuiver? Voor de kenners onder ons, deze lamp zit al een poosje in de collectie, klopt! Maar het design blijft ontzettend tijdloos. Dus de webbing vloerlamp verdient nog zeker een plekje in deze shoplog. Past perfect bij het ronde Keshan vloerkleed met woolly draaifauteuil. Je shopt de lamp hier.



BIJZETTAFEL METAL - HKLIVING

€ 224,25

Je shopt dit leuke bijzettafeltje hier.




Een mooi fauteuil, vloerlamp en bijzettafeltje, that's it. Meer heb je niet nodig voor je nieuwe favoriete hoekje in huis. Maar vergeet niet dat het vloerkleed sfeerbepalend is. Dus met alleen al een ander vloerkleed, creëer je een heel andere look.


Ga je voor een vintage look, hoogpollig en comfy kleed of toch een sjieke uitstraling? Onderstaand deel ik voor iedere stijl mijn favoriete kleed met jullie. Ik ben heel benieuwd welk vloerkleed jouw favoriet is!



Laat ik beginnen met een vintage vloerkleed. Ik kwam dit prachtige Zehra oranje kleed tegen, de kleuren spraken mij direct aan. Zo warm, intens en mooi! Het vloerkleed is gemaakt van Polypropyleen, wat super makkelijk te reinigen is met een vochtige doek. Ideaal dus wanneer je kinderen of huisdieren hebt. Het kleed is verkrijgbaar in diverse maten en de vanaf prijs is € 99,-


VINTAGE VLOERKLEED ZEHRA ORANJE

Vanaf €99,-

Je shopt het vintage kleed hier.




Is een vintage vloerkleed toch niet helemaal je ding? Dan is een lekker warm, hoogpollig vloerkleed misschien wel iets voor bij jou thuis! Lekker zacht aan de voetjes en het oogt altijd zo lekker knus! Ik kwam deze leukerd tegen bij Vloerkledenloods, een rond, berber vloerkleed in de kleur cream/black. Een hoogpollig vloerkleed mét kruispatroon is eigenlijk niet meer weg te denken uit ons interieur. Het is ook ideaal te combineren met diverse woonstijlen! Dit vloerkleed is verkrijgbaar in diverse maten en de prijs is vanaf €99,-


NEA - HOOGPOLLIG, BERBER VLOERKLEED

Vanaf €99,-

Dit heerlijk uitziende, hoogpollig vloerkleed shop je hier.



En last but not least, een prachtig, rond vloerkleed. Voor de oplettende lezer, deze licht in de kleur roest, ook bij ons thuis! Een heerlijk zacht kleed, met een luxe uitstraling waar ik ontzettend blij mee ben! Het kleed is gemaakt van bananenzijde (dit zijn vezels van bananenbomen). Deze vezels zijn één van de s'werelds sterkste natuurlijke vezels en ik vind het dus ook echt waanzinnig mooi!


SILK ROND VLOERKLEED

Vanaf €599,-

Je shopt dit prachtige silk vloerkleed hier.


Heb je de smaak te pakken en heb jij zin om thuis een ruimte om te gooien door er een nieuw vloerkleed te plaatsen? Ik zeg doen! Een ander of nieuw vloerkleed neemt zo veel sfeer en nieuwe frisheid met zich mee. Neem zeker eens een kijkje bij Vloerkledenloods, want het assortiment is waanzinnig en veel kleden zijn op voorraad. Dit betekend dat jij ze vaak de volgende dag al in huis hebt!



Ik ben heel benieuwd wat jullie deze shoplog vonden en natuurlijk wat jullie favoriete vloerkleed is van Vloerkledenloods! Laat je het mij weten?


Liefs

bottom of page