top of page

ROTAN FAVORIETEN


Ik heb een liefde voor rotan. Natuurlijk materiaal met een Scandinavische touch. Het is ook veel terug te vinden in m'n interieur en ik blijf stiekem altijd naar nieuwe rotan items zoeken. Zo ook vandaag. En deze wil ik graag even met jullie delen. Kijk je mee?

ROTAN DAYBED - KARWEI

Is het geen plaatje? Als rotan liefhebber wordt je toch direct verliefd op dit daybed? Oh my.. Gooi het vol met kussen en creëer zo een super knus en botanische zithoek. Op dit moment woon ik nog in een appartementje, maar het kriebel wel. Een huis kopen. Ik zit regelmatig lekker bij mensen binnen te kijken op Funda en te fantaseren hoe ik de prachtigste huizen in zou richten. Heerlijk. Zo krijgt dit daybed ook echt wel een plekje in de toekomstige tuin. Moet gewoon. Dit daybed is verkrijgbaar bij Karwei.

ROTAN VLINDERSTOELEN - LEO & MOON

Dit zijn toch heerlijke stoelen die jij in je eigen achtertuin wilt hebben staan?! Nou, ik wel in ieder geval. Al is het alleen maar om even dat 'Bali-gevoel' te hebben. Afgelopen jaar heb ik rondgereisd op Bali en dit is echt het eiland van de rotan items. Overal waar je kijkt, zie je de mensen vlechten en werken. Ook zie je op iedere hoek van de straat dit soort knapperds staan. Als rotan lover wordt je hier wel heel erg gelukkig van, denk ik zo. Je kunt deze leukers kopen bij Leo & Moon.

ROTAN BED - MADE.COM

Dit rotan bed staat bovenaan m'n lijstje! Ik ben hier al een poosje verliefd op en zou deze zo graag op de slaapkamer hebben willen staan. Ik heb prachtige, roest kleurige velours gordijnen van Echtgordijn waarbij gewoon een rotan bed hoort te staan. Enkel voor een bedframe vind ik 'm wel een beetje aan de dure kant, dus ik ben nog in twijfel. Het frame is verkrijgbaar bij MADE.COM

Houden jullie van Rotan in het interieur? Ik ben benieuwd :)

Kommentare


bottom of page