top of page

ROTAN IN JE INTERIEUR


Rotan, ik hou van deze trend in het interieur. Lekker milieuvriendelijk en voor mijn gevoel haal ik toch een beetje ' Bali / Indonesië' in huis. Een stukje van de wereld waar ik mijn hart ben verloren. Jeetje, wat zou ik daar graag een leventje willen beginnen. Wetende dat ik kapot ga van heimwee en het toch never nooit gaat gebeuren. Maar dromen is fijn. En als die kleine spruit straks geboren is, gaan we snel die kant op. Want met manlief de piloot, valt er nog heel veel te ontdekken met ons gezinnetje. Maar goed, we dwalen af.. Even back to the point! Rotan. Ik ga een tof item uitlichten in deze blog.

Noah, een rotan vloerlamp die even jullie aandacht verdient. De lamp is van het merk Light&Living en verkrijgbaar bij Direct Lampen. In samenwerking met Direct Lampen breng ik deze lamp maar al te graag bij jullie onder de aandacht. Kijk je mee?

Een Scandinavische touch, dat is wat deze lamp aan ons interieur toevoegt. Ze is op dit moment ook m'n favoriet in huis! Bij onze groene leren bank en industriele meubels, staat ze perfect! Noah heeft een mooie driepoot en om de lichtbron heen zit een mooie en stevige 'kooi'. Wij hebben er een draadlamp in zitten met een E27 fitting. Vind je het geen plaatje?

Voor nu staat Noah in de woonkamer, maar er moet natuurlijk ruimte gemaakt worden voor een mooie ronde, zwarte box. Dus ik denk dat ze strakjes een mooi plekje gaat krijgen op de babykamer. Ik kan trouwens niet wachten om hier mee te beginnen!

Je shopt Noah hier: https://www.directlampen.nl/scandinavische-vloerlamp-light-living-noah-naturel/

Heb jij veel rotan items in huis? Ik ben benieuwd, laat je het weten?

Comments


bottom of page