top of page

SLAAPKAMER INSPIRATIE


Toe aan wat veranderingen in de slaapkamer? Ik wel en daarom heb ik wat fijne inspiratie opgezocht. Graag wil ik de slaapkamer een Scandinavische touch geven en dit kan al heel simpel met een paar eenvoudige stapjes / items.

Om te beginnen, groen! Koop een mooie kamerplant, of misschien heb je er al een in huis die een nieuw plekje verdient? Zo niet weet ik nog wel een leuke, de ananasplant! Oftewel de Bromelia Ananas. Ken jij ‘m al? Deze plant geeft ‘s nachts zuurstof af waardoor je (scheidbaar) een betere nachtrust hebt. Ook verspreid deze plant een geur die de luchtwegen verwijdt, dus deze knappert is een aanwinst voor op de slaapkamer!

Nu er wat groen op de kamer aanwezig is, zie je ook veel botanische printjes terugkomen. Dit kun je toepassen door wat kussens op het bed te plaatsen met toffe botanische prints. Mijn favoriete webshop die ik tijdens deze zoektocht ben tegengekomen is die van Kaekoo. (www.kaekoo.com) Handgemaakte kussen die perfect op een Scandinavische slaapkamer passen! Hieronder wat mooie pareltjes!

Niet zo’n fan van een berg kussens op bed? Plaats een of meerdere vloerkleedjes met een botanische print op de grond, et Voila.

Hieronder nog wat fijne, rotan inspiratie die ik jullie niet wil onthouden. Wat vind jij van Rotan in de slaapkamer?

Bron: https://nl.pinterest.com/interiorloverscom/interior-bedroom/

Comments


bottom of page