top of page

DÉ STOEL DIE MET JE KINDJE MEEGROEIT • STOKKE TRIPP TRAPP

Welke mommy (to-be) kent de welbekende Tripp Trapp stoel van Stokke nog niet? Waarschijnlijk ben jij er zelf ook groot in geworden en is het een stoel voor het leven! Maak kennis met de Stokke Tripp Trapp, dé kinderstoel die met je kindje meegroeit en die jij als (kersverse) mama wilt hebben!

Laat ik om te beginnen eventjes kort iets vertellen over het ontstaan van de Tripp Trapp stoel, hét paradepaartje van Stokke. De stoel waar dat Stokke groot mee is geworden en waar al miljoenen kindjes in zijn meegegroeid. Een ‘chair for life’ vanaf de geboorte tot volwassenheid.

Ik heb het geluk dat ik de allernieuwste kleur van Stokke mocht ontvangen en laat die nou ook ontzettend goed matchen in ons interieur.

De Tripp Trapp stoel van Stokke groeit met je kindje mee vanaf het moment dat hij/zij wordt geboren. Met de verkrijgbare accesoires (newborn set) die je op de stoel klikt, kan jouw kindje al vanaf de geboorte gezellig bij je aan tafel liggen. De stoel is erg hoog waardoor jij je kindje dus heel gemakkelijk aan tafel schuift én de mini dus op dezelfde hoogte ligt al dat de rest van het gezin aan tafel zit. Helemaal gezellig!

Ik vind de Tripp Trapp stoel een onmisbare stoel voor gezinnen met (jonge) kinderen. Het design verdient het om aangeschoven te worden aan de eettafel en is een lust voor het oog. De stoel is in ontzettend veel kleuren beschikbaar, dus er zit er ook vast één voor jullie tussen! En wel zo fijn, aangezien je de stoel erg lang gebruikt.


De kleur die wij in huis hebben staan is Oak Brown. Gemaakt van eikenhout met een warme uitstraling. Een prachtig stukje natuur in huis :) Wat vinden jullie van deze nieuwe kleur?


Hieronder heb ik nog wat fijne weetjes voor jullie opgesomd. Mocht je nog twijfelen of je voor een Stokke Tripp Trapp wilt gaan, lees dan vooral even verder.


  • De Tripp Trapp is verstelbaar en groeit helemaal met je kindje mee. Te genruiken vanaf de geboorte (in combinatie met de Newborn set) tot volwassenheid. Want de stoel is geschikt tot maar liefst een gewicht van 135(!) kilo.

  • De stoel is erg hoog waardoor jij je kindje al vanaf de geboorte heel gemakkelijk aanschuift aan tafel. Hartstikke gezellig natuurlijk.

  • Door de hoogte bevordert het de connectie én oogcontact met je mini.

  • De stoel schuif je heel gemakkelijk aan op dezelfde hoogte aan tafel en dus heeft dat een positieve invloed op de band met het gezin.

  • Super gemakkelijk wanneer je begint met het geven van de eerste hapjes

  • De stoel is erg licht en verplaats je makkelijk.

  • het gebruik van de Tripp Trapp is comfortabel, veilig en biedt steun en vrijheid om (zelfstandig) te bewegen vanaf jonge leeftijd.

  • Gemaakt van duurzaam en stevig materiaal van hoge kwaliteit.

  • Een iconische stoel en tijdloos. Ontworpen door Peter Opsvik.

Ik ben heel benieuwd of dat jullie ook (al) een Tripp Trapp stoel van Stokke in huis hebben staan en welke kleur jullie favoriet is. Laat je het mij weten?


*Dit artikel is gepubliceerd in samenwerking met Stokkeコメント


bottom of page