top of page

GEBOORTEBLOEMEN VERJAARDAGSKALENDER NU VERKRIJGBAAR!gepersonaliseerde geboortebloemen | bosjes bloemen | lijntekeningen | geboortekaartjes | tattoo ontwerp | verjaardagskalender


Met trots presenteer ik jullie mijn nieuwe product:


Dé Studio Loua ‘geboortebloemen verjaardagskalender’.

Een project waar ik in de afgelopen weken met ontzettend veel liefde aan heb gewerkt.

Illustreren is iets dat mij gelukkig maakt en ik met heel veel liefde en passie doe. Studio Loua (vernoemd naar mijn dochtertje Loua Mae), werd al snel een feit na ontzettend veel leuke reacties te hebben gekregen op Loua haar geboortekaartje. Hiervoor had ik zelf een bosje geboortebloemen geïllustreerd van ons gezinnetje. Geboortebloemen en hun bijzondere betekenissen vind ik heel interessant en mooi en het idee om gepersonaliseerde geboortebloem illustraties te gaan maken, was al snel geboren.

De geboortebloemen staan in deze verjaardagskalender centraal. Zo vind je op iedere maandpagina de bijbehorende bloem met haar naam en bijzondere betekenis.


Super leuk voor jezelf of om cadeau te geven.

so you don’t forget those goddamn birthdays.

Hebben? Dat snap ik :)


Je besteld 'm nu voor € 24,95 via de website of Instagram.


Specificaties:

◦ Formaat A4

◦ Gedrukt op 295 grams Paperwise (met zichbare vezels)

◦ Ringband, dus makkelijk op te hangen


Na het plaatsen van een bestelling via deze pagina, ontvang je van mij een betaalverzoekje via de mail. Na ontvangst van de betaling stuur ik de kalender binnen 2 werkdagen naar je op :)


Liefs, Nikki

Comentários


bottom of page