top of page

WE ARE PREGNANT-EVENT '19


Afgelopen weekend was het weer tijd voor de leukste babybeurs van Nederland! Namelijk het We Are Pregnant - Event in de Werkspoorkathedraal te Utrecht. Een babywalhallah van maar liefst 10.000 M2, YAY! Hier wordt iedere mommy (to-be) gelukkig van! Heb jij dit event gemist? No worries, ik neem je even mee naar deze fantastische dag!

Wat kun je verwachten? Mega veel inspiratie onder 1 dak, toffe items, mooie merken en heel veel gezelligheid. Vergeet de heerlijke koffie en lekkere taartjes trouwens niet! Afgelopen zaterdag liep ik er zelf dolgelukkig (en waggelend) rond en ben ik niet met lege handen naar huis gegaan. Ik heb kennis mogen maken met ontzettend veel toffe merken/webshops en de creatieve gezichten die hierachter zitten. Merken die ik nog niet zo vaak voorbij heb zien komen en jij misschien ook niet? Daarom stel ik een paar favorieten maar al te graag aan je voor!

MAAK KENNIS met "dusq".

Laat ik beginnen met Dusq. Een duurzaam en jong merk met de mooiste design producten die zijn ontworpen voor jonge families. Denk hierbij aan luiertassen en handige items voor onderweg. Bij het zien van de stand en al het moois, trokken ze al direct mijn aandacht. Na een super leuk gesprek te hebben gehad en het inspirerende verhaal achter 'dusq' te hebben mogen horen, ben ik fan! Wat is dit merk mooi en krachtig!

Dusq verdient gewoon een podium! Waarom? De producten die ze op de markt brengen zijn niet alleen mooi en functioneel, maar ook nog eens op een hele eerlijke en vriendelijke manier (voor de natuur) geproduceerd. Zo wordt het canvas dat ze gebruiken, bijvoorbeeld gemaakt van gerecycled PET. Dit is een grondstof op aardoliebasis die wereldwijd wordt gebruikt voor plastic flessen en verpakkingen. Door het opnieuw te gebruiken zorgt dusq er dus een beetje voor dat dit plastic niet in de oceanen verdwijnt. Hier is natuurlijk niet het world problem mee opgelost, maar ik vind het wel een hele mooie bijdrage en een goed initiatief. En iedere bijdrage is er eentje!

In deze tijden mogen wij ons (vind ik) allemaal wel wat meer gaan verdiepen in duurzaamheid en het milieu. Alles voor onze kindjes en hun toekomst! Binnenkort ga ik jullie uitgebreid kennis laten maken met dusq en hun mooie producten! Maar kun je niet wachten? Neem dan alvast een kijkje op de website.

Womboo - Het draagshirt voor je baby!

De uitvinding van de eeuw, als je het aan mij vraagt dan. Womboo heeft een draagshirt op de markt gebracht die iedere mommy (to be) wilt hebben! Ingewikkelde draagdoeken zijn verleden tijd en voor in en rondom huis is dit een onmisbaar item. Een paar maandjes terug is Womboo gelanceerd en wat hebben ze een hoop positieve reacties mogen ontvangen op het We Are Pregnant - event! Ook ik heb kennis gemaakt met Womboo en de creatieve gezichten hierachter en wil dit merk maar al te graag bij jullie onder de aandacht brengen.

Het dragen van je baby'tje op de borst is namelijk erg populair. Nu vind de ene baby het super fijn en de andere moet er niks van hebben. Maar vooral voor de gezondheid van je baby'tje schijnt het dragen erg goed te zijn. Nu kijk ik daar als mommy to be ook wel heel erg naar uit hoor. Lekker die kleine door bij je op borst. Het creëert een intieme band met ouder- en kind en jij hebt je handen lekker vrij! Win-win.

Het draagshirt van Womboo is erg comfortabel en ook nog eens zwart. Ik hou van zwart! Zwart is altijd goed en kan overal bij, vandaar dat m'n gehele kledingkast uit zwarte items bestaat. Dan hoef ik in de ochtend niet zo lang na te denken wat te dragen, want alles past bij elkaar! Ideaal dus. Ben jij niet zo'n liefhebben van zwart? Dan heb ik goed nieuws. Want ambitieuze plannen zijn aanwezig! Dus wie weet wat er in de toekomst nog meer gaat komen.

Wat trouwens ook een feit is, is dat ingewikkelde draagdoeken verleden tijd zijn. Dit shirt trek je aan, je stopt de kleintje er in en voilà. Jij kunt lekker aan het werk achter je macbook terwijl je baby heerlijk en geborgen op je borst ligt in een soort van kikkerhouding. Mocht je nou ook nog borstvoeding geven, zit er ook een voedingsstuk in. Ideaal om te voeden op ieder gewenst moment. Geen lastige knopen, handleidingen of youtube tutorials. Het Womboo draagshirt is gewoon een must en ik ben heel bij dat ik dit shirt mag gaan gebruiken als onze babygirl er strakjes is. Het aftellen is begonnen, dus de fotootjes hebben jullie nog tegoed!

Humble • Een originele geboorteaankondiging

Last but not least, Humble! Wat is dit een leuke webshop voor de baby'tjes en kids! Stiekem trok Humble al eerder mijn aandacht op Instagram. Sinds m'n zwangerschap ben ik namelijk de nodige mommy-accounts gaan volgen en hier kwamen de name-balloons al regelmatig voorbij. Was het niet aan de muur op een babykamer, dan was het wel een geboorteaankondiging. Super leuk en origineel!

Humble is opgericht door Monique, moeder van twee en mega creatief. Haar inspiratie haalt ze vooral uit het moederschap. Naast een eigen kinderkledinglijn (+mini) maakt ze dus ook name balloons. Deze leukers zijn onmisbaar in de slaapkamer van jullie bebe. Aan de achterkant heeft Monique een handig lusje gemaakt, zodat de balloon gemakkelijk kan worden opgehangen. Ook zit er in het touwtje een dun ijzerdraadje. Dus je kunt 'm helemaal naar eigen wens vormen en ophangen!

Heb je geen bebe maar wel zwangere vriendinnen of mini's om je heen? Dan is deze balloon ook een mega leuk en origineel kraam of verjaardagscadeau! Even onthouden dus.

Kijk hieronder nou hoe tof ze zijn! De okerkleurige is trouwens voor ons, vandaar dat deze omgedraaid ophangt. Haar naam houden we namelijk nog eventjes geheim :)

Ik heb een ontzettend toffe dag gehad op het We Are pregnant - event en kan nu al niet meer wachten op de volgende editie later dit jaar! Dan kom ik samen met onze babygirl. Nu al zin in!

Wat vond jij van deze blog en de nieuwe merken? Ik ben benieuwd. Laat je het weten?

Comments


bottom of page