top of page

WIN EEN BOHO TIPI TENT VOOR JE MINI!

De droom van iedere mini (en mama), dé boho tipi tent van Moi Mili. Spelen was nog nooit zo leuk. De tipi tent staat fantastisch op Loua haar kamertje en ik ben he-le-maal verliefd! In samenwerking met Gigameubel (waar ze deze fantastische tipi’s verkopen), mag ik iemand van jullie héél erg blij gaan maken!

Welke meisjesmama kent ze niet? Dé tipi tenten van Moi Mili. Herkenbaar aan de overtollige, maar prachtige lappen stof, mooie details en prachtig borduurwerk. En laat Gigameubel deze tipi's nou verkopen!

Mijn keuze is gevallen op deze Boho tipi tent met franjes. Ideaal voor kleine dromers en laat mijn dochtertje er daar één van zijn. De tipi is gemaakt van 100% katoen is heeft een constructie met en vijftal dennenstokken. Hij staat dus lekker stevig en stabiel. Super mooi voor op een kinderkamer, in de tuin of zelfs voor op het strand! Je vouwt 'm namelijk heel gemakkelijk in elkaar om 'm ergens mee naartoe te nemen of te verplaatsen.

Het materiaal is fantastisch! Stevig en dik katoen, mooie tule, kant en talloze franjes. Een echte meidentent en staat ie niet prachtig op Loua haar kamer? Met het bloemetjesbehang, de warme kleuren en zachte stoffen, het houten speelgoed en vintage meubeltjes, past deze tipi er he-le-maal tussen. Loua haar nieuwe, favorieten speelhoekje is geboren. In de avond voor het slapen gaan leest ze er een boekje in en als ze moe is of behoefte heeft om zichzelf even terug te trekken, kruipt ze lekker haar tentje in. Heerlijk voor die kids, om een eigen plekje te hebben! En wat voor een mooi plekje?

De tipi tenten van Moi Mili zijn stuk voor stuk prachtig en zijn bij Gigameubel verkrijgbaar in vele verschillende combinaties. Benieuwd naar de collectie? Neem dan snel een kijkje.


En nu komt het, ik mag er één gaan weggeven! Hoe tof is dat? Je maakt nu kans op deze fantastische Boho tipi tent van Moi Mili!

Benieuwd wat je moet doen om kans te maken op deze geweldige tipi tent?

  • zorg ervoor dat je @gigameubel én @interiorloverscom volgt op Instagram

  • laat in de post op mijn feed in een reactie aan ons weten waarom dat jij graag mee doet én welke plekje in huis je de tipi graag wilt gaan geven

  • tag een persoon die deze winactie ook zeker niet mag missen

  • delen in je stories is een extra winkans (vergeet ons niet te taggen zodat wij hier een melding van krijgen)


Heel veel succes lieve allemaal! De winnaar maken wij op vrijdag 22 april bekend.

Ga jij een kansje wagen?


Dit artikel is gecreëerd in samenwerking met Gigameubel.

Comments


bottom of page