top of page

"YOU CHANGE A DIAPER OVER 5000 TIMES PER BABY" - MOOMU


Maak kennis met MOOMU. Een merk die het standaard aankleedkussen een nieuw en uniek design gaf. En dit mag de boeken in, want 'het aankleedkussen' is al meer dan 50 jaar niet vernieuwd of verbetert. Dus voor alle mommy's en mommy's to be: lees snel verder!

Laten we even beginnen met een korte kennismaking.

Dit zijn de twee creatieve gezichten achter MOOMU, Ralph en Nikita Rijks. Is het geen knap stel? Samen hebben ze drie jongens en na de geboorte van de eerste is het idee ontstaan om een veiliger, mooier en beter aankleedkussen te gaan creëren. Dit omdat ze vonden dat het random aankleedkussen een product was dat nogal wat aan de verbeelding overliet. En zo is MOOMU ontstaan.

Een functioneel design.

Het aankleedkussen van MOOMU heeft een functioneel design met oplopend middenstuk. (Om spugen te voorkomen, just you know). Dit zorgt voor zowel de veiligheid als het comfort voor de baby, die hierdoor ook niet kan omrollen. En hoe fijn is het voor die kleine om veilig tussen die oplopende randen te liggen? Wat trouwens ook een pluspunt is, is de interactie die je door dit aankleedkussen hebt. Doordat je kindje iets omhoog ligt, hebben jullie intiemer oogcontact wat ieder moment op het aankleedkussen een stukje fijner en gezelliger maakt.

Wist je trouwens dat je per baby minimaal 5000 keer een luier verschoont?!

Dus hoe belangrijk vind jij het om te investeren in een goed aankleedkussen?

KindvriendelijK

Het product van MOOMU is duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd. Verantwoord kiezen vind ik zelf heel belangrijk. Nog een leuk weetje trouwens: Het MOOMU aankleedkussen is gemaakt van 100% gifvrij materiaal. Goed voor onze kindjes en natuurlijk moeder natuur. Het kussen is lekker stevig, zacht en comfortabel. Wat willen jullie als ouders voor jullie kindje(s) nog meer?

Het MOOMU aankleedkussen heeft een strak en minimalistisch design, net als haar verpakking. "Designed to make a difference" en dat maakt ze helemaal waar! Ik ben fan en kan niet wachten om het aankleedkussen te gaan gebruiken.

DUURZAAMHEID

MOOMU werkt samen met vrouwen van "Aganang Sewing", een Zuid-Afrikaans project. De MOOMU Nature-hoezen worden hier namelijk gemaakt. De naaisters zijn Afrikaanse moeders en MOOMU biedt deze vrouwen door dit project, een stabiel en eerlijk inkomen. Dit zodat zei een goede basis zijn voor de toekomst en goede zorg kunnen bieden aan hun kinderen. Dus met de aanschaf van een MOOMU product, support je ook nog een andere moeder en haar gezinnetje in Zuid-Afrika!

Ben jij nieuwsgierig geworden naar MOOMU? Dan adviseer ik je snel eens een kijkje te nemen op www.moomu.com

Voor mij is het nu al een favoriet en ik hoop dat ik met het schrijven van deze blog, jullie ook heb kunnen inspireren. Toch nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan snel nog onderstaande video!

Misschien ben jij wel in het bezit van een MOOMU aankleedkussen?! Dan ben ik heel benieuwd naar jouw ervaring. Laat je het mij weten?

Comments


bottom of page