top of page
Schermafbeelding 2023-08-19 om 09.52.56.png

fotoshoots

chaotische gezinnetjes | schattige baby's | dikke buiken | mama's & mini's | interieur & meer.. 

Verbinding en liefde is wat ik graag vastleg op beeld. Momenten als herinnering. Natuurlijk begeleid ik jullie gedurende de shoot en zal ik aanwijzingen geven wat te doen, maar de mooiste foto's maak ik van de momentjes daar tussen. Zelf ben ik erg gevoelig en toegankelijk. Hierdoor stel ik jullie op je gemak, voelt het niet ongemakkelijk of onnatuurlijk aan en maken we er samen een hele fijne shoot van. 

'Een herinnering voor altijd'. 

FFR01170.jpg

Chaotische gezinnetjes & zwangerschap

€ 195,-

Liefde in haar meest pure vorm zie ik terug bij mama's wanneer ze samen met hun mini's voor mijn lens staan. Een connectie, zó intens en mooi. Dat is wat ik op beeld wil vastleggen, van jullie saampjes. Geen geposeerde foto's, maar 'momenten'. 

De shoot doen we op locatie en ik weet wat magische plekken in de omgeving van Den Bosch / Breda.

Schattige baby's
newborn


€ 245,-

Misschien fijn om alvast maar te weten, ik neem alle tijd voor de shoot. Baby'tjes zijn niet te regisseren en voor jullie is het ook allemaal een beetje spannend en afwachten of dat de mini er zin in heeft. Maar we doen het samen en als er tussendoor gevoed of verschoond moeten worden, kan dat allemaal! Bij een newborn shoot kom ik thuis mét camera bij jullie langs en kom ik niet met lege handen.

combi shoot
zwangerschap & newborn


€ 395,-

Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Hoe bijzonder om nieuw leven in je te mogen dragen? Een ode aan ons vrouwelijk lichaam. Wil je graag een zwangerschapsshoot boeken, kun je dit ook combineren met een newborn shoot. Korting én een fijn gevoel bij het zien van een bekend gezicht wanneer ik na de geboorte bij jullie thuis mag langskomen. Uiteraard kom ik niet met lege handen.

pakketten

IMG_6854.jpg

WAT JE MAG VERWACHTEN BIJ HET BOEKEN VAN EEN SHOOT:

◦ 1 tot 1,5 uur fotografie op locatie of bij jullie thuis

◦ een digitaal boekje vol met (styling) tips voor de shoot

◦ 10 foto's welke zorgvuldig zijn bewerkt in hoge resolutie

◦ de foto's kunnen jullie zelf uitkiezen, want je ontvangt van mij een online galerij waarin jij zelf de gewenste foto's kunt selecteren en downloaden.

◦ gratis gebruik van mijn client closet (hoeden, accessoires, jurken etc.)

◦ mogelijkheid tot bijbestellen van foto's

* Bij een newborn shoot kom ik trouwens gezellig bij jullie thuis langs, fijn in jullie eigen omgeving en alles binnen handbereik. Een newborn shoot is ietsje duurder dan een random shoot, zonder tijdslimiet.  (Een newborn shoot kost 245,- en je krijgt 15 i.p.v. 10 foto's).

 

En tot slot kom ik met ontzettend veel liefde, enthousiasme, ervaring én passie naar de shoot om jullie op de mooiste en meest natuurlijke manier vast te leggen. Kennis van het vak is aanwezig, evenals de ervaring met kindjes en baby's. Ik ben zelf erg gevoelig en kan goed schakelen en emoties aanvoelen bij kindjes, om hier vervolgens op de juiste manier mee om te gaan tijdens de shoot. Want kindjes zijn niet te regisseren :)
 

 vanaf
€ 195,-

SAMEN PLANNEN WE EEN DATUM & ZOEKEN WE EEN PRACHTIGE LOCATIE UIT DIE HELEMAAL BIJ JULLIE PAST. 

* Bij slecht weer kan de shoot kosteloos verplaatst worden.

Je kunt een mailtje sturen naar studioloua@gmail.com  of hiernaast op het mailicoontje klikken!

'Een investering,maar herinneringen voor altijd'.

styling advies & gratis gebruik van mijn 'client closet'

Kenmerkend aan mijn style is het donkere, warme en romantische sfeertje op beeld. Daarom wil ik jullie graag adviseren om aardse kleuren te dragen wanneer we gaan shooten. Denk aan beige, bruin, roest oranje, wit en groen. Dan zorg ik dat jullie er prachtig op komen te staan, op een manier die helemaal bij jullie past. 

Mocht je graag items willen lenen? Ook dat kan! Ik heb diverse kledingstukken en accessoires die geleend mogen worden. Denk aan prachtige hoeden van Old Habits, romantische jurken en blousejes. Ook voor de mini's!

Graag wil ik jullie vragen om bij de shoot aardse kleuren te dragen. Denk aan bruin, beige, wit, oranje etc. en drukke printjes te vermijden. Laat het mij vooral weten als je items wilt lenen, ik denk en kijk graag met jullie mee. 
 

DSC04514 2.JPG
bottom of page