top of page
DSC00176.jpg

Dé geboortebloemen verjaardagskalender


Vergeet jij ook regelmatig een verjaardag van vriendinnen? Blame it on ‘de hormonen’..Met deze reden heb ik een héle mooie verjaardagskalender ontworpen waarin geboortebloemen centraal staan. Helemaal met de hand getekend en laten produceren op prachtig handgeperst papier. Zelfs de vezeltjes zijn nog zichtbaar. Een kunstwerkje op de wc, of aan de muur

Ook super leuk om cadeau te geven.

studio loua

BIRTHDAY
CALENDAR

Dé geboortebloemen verjaardagskalender die je wilt hebben!

 

Vergeet nooit meer een verjaardag van een dierbare. Nadat mij dit een paar is overkomen, nadat ik geen Facebook meer had, besloot ik op zoek te gaan naar een mooie, minimalistische verjaardagskalender. Helaas kon ik deze online niet vinden, dus besloot ik er zelf één te gaan maken. 

 

De Kalender heeft een handgetekend design en op iedere pagina vind je de geboortebloem van die maand met tekst en uitleg. Een bijzonder en minimalistisch design. Leuk voor jezelf of om cadeau te geven.

Specificaties: 

◦ Formaat A4 

◦ Gedrukt op 295 grams Paperwise (met zichbare vezels) 

◦ Ringband, dus makkelijk op te hangen

€ 32,95

* Exclusief eventuele verzendkosten van € 3,85

Laat hieronder je gegevens achter, wanneer je een verjaardagskalender wilt bestellen. Je ontvangt vervolgens een betaalverzoekje van mij in je mail en dan komt de verjaardagskalender na betaling, zo snel mogelijk jouw kant op. 

dankjewel voor je bestelling

DSC00171 2.jpg

SO YOU DON'T

FORGET  

THOSE GODDAMN

BIRTHDAYS

bottom of page