top of page

illustraties

gepersonaliseerde geboortebloemen | bosjes bloemen | tattoo ontwerpjes & lijntekeningen

Geboortebloemen zijn bijzondere bloemen die geassocieerd worden met elke maand van het jaar. Dit op basis van hun symboliek, schoonheid en beschikbaarheid tijdens die periode en allemaal met een bijzondere betekenis. Sommige bloemen symboliseren bijvoorbeeld liefde, geluk, vriendschap of schoonheid. Ook kunnen ze een bepaalde eigenschap of karaktertrek vertegenwoordigen voor de mensen geboren in die maand.

pakketten illustraties_edited.jpg

ILLUSTRATIE BESTELLEN?

Wil jij graag een bestelling plaatsen? Vul dan onderstaand formulier in en dan ga ik met heel veel liefde voor je aan de slag. Na het plaatsen van een bestelling ontvang je via de mail een betaalverzoekje.

  

(illustraties worden op bestelling gemaakt en worden binnen 5 werkdagen verzonden)

 

Bedankt voor de bestelling

Laat mij in het opmerkingenveld weten welke maanden er in de illustratie verwerkt mogen worden en eventuele personalisatie (naam/familienaam/woord/datum etc. )

New Product Feature Gradient Promotion Tablet Mockup Instagram Post kopie.png

Gepersonaliseerde lijntekeningen & familieportretten. 

Wil jij graag een gepersonaliseerde lijntekening door mij laten maken? Dat kan! Ik ga met heel veel liefde en passie voor jou aan de slag met het maken van een herinnering op papier, voor altijd. 

Wat ik van jou nodig hebben? Niet veel :)

 

Ik ontvang graag een foto waar dat jij een illustratie van wilt laten maken. Je kunt er voor kiezen om enkel een digitaal ontwerp van mij te ontvangen of zowel een digitaal ontwerp als een print. Je hebt dan keus uit een A5 of A4 formaat, gedrukt op prachtig linnenkarton.

Digitaal ontwerp € 85,-  |  + A5 print € 95,-  |  + A4 print € 105,-

bottom of page