top of page

BOUCLE LOVE • MIJN NIEUWE HKLIVING RETRO FAUTEUIL VAN FUNDESIGN

Dit is mijn nieuwe Boucle Retro Fauteuil van HKliving (via Fundesign), een eyecatcher in huis. Bij Fundesign vind je een ruim assortiment aan HKliving items en jullie weten ondertussen wel dat dit één van mijn favoriete merken is. Ik mocht deze prachtige stoel een plekje geven in huis en ben er ontzettend blij mee! Benieuwd? Lees dan snel verder!


Meet my new love.

Wat ben ik blij met deze nieuwe aanwinst! Hij staat prachtig, zit mega comfy en de boucle stof is zó aangenaam en pretty. Dit retro model fauteuil van HKliving is alles wat nog miste in onze woonkamer. Het was liefde op het eerste gezicht en deze stoel moest en zou een plekje krijgen bij ons thuis. Ik heb er een paar maanden op moeten wachten, maar nu staat ie dan éindelijk te shinen. En zeg nu eerlijk, hij past hier toch helemaal tussen?

Sins begin dit jaar heeft Fundesign het merk HKliving toegevoegd aan hun assortiment. HKliving is een interieurmerk van eigen bodem, opgericht door Emiel Hetsen en Sander Klaver. Toegankelijke collecties, met producten die zijn geïnspireerd op traditionele en bruikbare ontwerpen met een moderne touch. De nadruk wordt gelegd op het eren van de oorspronkelijke stijl. Zo is het ontwerp van deze Boucle fauteuil ook ontzettend retro door de vorm en het design, maar wel in een hippe stof, helemaal van deze tijd. Boucle is namelijk niet meer weg te denken uit ons hedendaagse interieur. Ik ben fan :)

Het verbaasde mij hoe licht de stoel eigenlijk is. Voor het robuuste model en de grootte had ik verwacht dat het een mega zwaar item zou zijn, maar niets is minder waar. Tegenwoordig worden fauteuils dus gemaakt van geperst karton. Ontzettend sterk, eco friendly en heel erg licht. Ideaal als je net als ik, regelmatig alles in je woning omgooit en een ander plekje geeft.

sommige mensen verklaren mij voor gek. Zó’n mooie stoel in huis met een rondhuppelende peuter.. Maar gelukkig bestaat er ook zo iets als Textiel protector spray. Een onzichtbaar beschermingslaag die vlekwerend en waterafstotend werkt. Dus laat je vooral niet tegenhouden door het feit dat je jonge kinderen rond hebt lopen! Ik heb het ook aangedurfd en tot nu toe nog geen moment spijt van gehad. Loua weet dat ze niet op de stoel mag eten en drinken en dat gaat tot noch toe goed. Mocht er toch een klein ongelukje gebeuren, vertrouw ik volledig op de werken van de Textiel Protector spray. De tijd zal het ons leren, want er gaat ooit een moment komen dat er een ongelukje op gebeurt.. Laten we hopen dat dat voorlopig nog niet het geval is ;)


De kussens kunnen trouwens heel gemakkelijk uit de stoel weggehaald worden. Fijn om de stoel af en toe even te reinigen en te behandelen met de spray.

De stoel is 84 centimeter breed, Lou kan dus gemakkelijk tegen mij aankruipen als ik heerlijk, onderuitgezakt in de stoel zit. Want als ik zit, zit ik hier in! Favoriete plekje in huis dus. De stoel is gemaakt van 46% acryl en 54% van polyester.

Ben jij na het lezen van mijn blog en zien van de foto's ook zo verliefd geworden op deze fantastische stoel? Je shopt 'm bij Fundesign voor 895,- euro!

deze blog is gepubliceerd in samenwerking met Fundesign.

Comentarios


bottom of page