top of page

Haal de zomer in huis met Wehkamp Home

De zonnestralen in huis maken mij een gelukkig mens. Tijd om het thuis ready te maken voor de zomer, mijn favorieten seizoen van het jaar! De tuindeuren staan de hele dag open, een frisse bries volgt z’n weg door het huis en op de achtergrond hoor ik alleen maar het geluid van fluitende vogeltjes. Heerlijk! Maar als het gaat om m’n interieur, is het weer tijd om lekker wat verandering door te voeren en dit keer doe ik dat met prachtige items van Wehkamp Home. Want wisten jullie dat Wehkamp dus een enorme uitgebreide collectie woonartikelen heeft van eigen merk? Ik ben hé-le-maal fan en laat jullie graag een aantal van mijn favorieten zien die komende zomer onmisbaar zijn in huis.


Lees het artikel via onderstaande link:


Comments


bottom of page