top of page

IN LOOOVE MET DE NIEUWE COLLECTIE VAN HKLIVING

It's that time of the year again, dé lancering van HKliving's nieuwe collectie. Mijn lievelings merk waar ons huis he-le-maal vol mee staat. In dit artikel deel ik mijn favorieten van de nieuwe collectie. Ben je nét zo nieuwsgierig als ik? Scroll down en maak kennis met de nieuwe pareltjes van HKliving, welke uiteraard verkrijgbaar zijn bij Fundesign.


Slatted bench bank

€ 495,-

Te beginnen met dit té zoete, roze bankje! Leukt iedere hal op. Ik wil 'm. Die zin ga je deze blog trouwens vaker voorbij zien komen.. Want jeetje, wat is die nieuwe collectie toch heerlijk.

dit awesome bankje shop je hier.


Cupboard kast

€ 1195,-

Om maar lekker in die kleurrijke sferen te blijven, maak kennis met dit groene kastje. Een super leuk design, lekker speels en dus een super trendy kleurtje. IK vind 'm zelf echt héél erg leuk en dit is trouwens echt mijn lievelingskleur! En waar ik altijd enorm fan van ben bij kleine wandkastjes, zijn gesloten deurtjes. Zo kun je er lekker onopgemerkt je rommeltjes in kwijt.

Dit té leuke kastje shop je hier.


Lounge plateau

€ 795,-

Oh my.. Deze lage lounge tafel wil je toch hebben? Wat een design weer. Een lounge plateau in een kamer, brengt zo veel meer ruimtegevoel met zich mee. Het ziet er sjiek en stijlvol uit, ik ben fan!

Je shopt 'm hier.


Chrome Mushroom tafellampje

€ 269,-

Oke, laten we het vooral niet proberen te hebben over deze roze eettafel.. Wish me luck. Maar graag licht ik de Mushroom Crome tafellamp bij jullie uit. Een super leuk en schattig design welke in vele interieurstijlen is toe te voegen. Een eyecatcher is ie zeker, maar dat ook wel voor dat geld. I love it.

Je shopt deze knappe tafellamp hier.


Mirror Block tafel

€ 349,-

last bot no least, deze geweldige bloktafel in een heerlijk kleurtje groen. Bloktafels zijn vandaag de dag dé interieurtrend van dit moment. Deze tafels zijn trouwens nog leuk geprijsd ook voor een salontafeltje! Verkrijgbaar in diverse kleuren. Wat vinden jullie van deze groene?

Hebben? Je shopt 'm hier .


Wat een kleurgebruik he? Ik ben echt helemaal fan en enorm verast door de nieuwe items van HKliving. Wat vinden jullie? Ik ben heel benieuwd! Laat je het mij weten?



* Dit artikel is gecreeerd in samenwerking met Fundesign.

bottom of page