top of page

WAT IK FIJN VIND AAN DE HERFST? PODCASTS LUISTEREN MET MARSHALL

Wat ik fijn vind aan de herfst? De avonden die weer wat vroeger beginnen, warme toffels aan m’n voeten en genieten van John Mayer zijn muziek bij kaarslicht. Ook het luisteren naar Podcasts is iets dat ik steeds vaker doe. Die van Monica en Kay is toch wel een favorietje, heerlijk die k(l)etspraat van ze. En voor dat laatste heb ik me toch een pareltje bij Wehkamp gescoord!

Sinds een paar maandjes mag ik mijzelf ambassadeur noemen van Wehkamp. Iets waar ik ontzettend trots op ben en met héél veel liefde en plezier doe! Wehkamp heeft ook echt een geweldig woon-assortiment en mijn favorieten merk, HKliving, verkopen ze ook! Jullie zullen dus regelmatig wat inspirerende content voorbij zien komen van Wehkamp (via Instagram).

Dit knappe Marshall boxje heb ik dus ook gescoord bij de wehkamp en is ie niet knap? Matcht hier helemaal in het interieur.

Artikelnummer boxje: 16-752-621


Marshall Emberton bluetooth speaker

Met deze bluetooth speaker van MARSHALL ben je dus verzekerd van goed geluid, terwijl het formaat compact is. Ideaal! Met een gewicht van 700 gram, is het gemakkelijk om de speaker overal mee naartoe te nemen. Bovendien is de creme kleur prachtig en zal die in veel interieurs tot zijn recht komen.

Een batterij waar je lang van geniet Is een lange gebruiksduur voor jou een must? Met een afspeeltijd van 20 uur geniet jij lang van muziek. Kom je toch batterij te kort? Binnen 3 uur heb jij anders weer een volledig opgeladen accu om muziek te luisteren. Een spatwaterdichte speaker Wees niet bang voor een beetje water, want de Emberton is spatwaterdicht. De perfecte speaker voor als er wel eens glaasje omvalt.


je shopt deze leukerd hier.コメント


bottom of page