top of page

ORGANISCHE VORMEN IN JE INTERIEUR

Het is weer tijd voor een nieuwe shoplog. Zin om je interieur aan te pakken en helemaal mee te gaan met de organische trend van dit moment? Lees dan snel verder en laat je vooral inspireren.

Organische vormen, ik hou er van. Of het nu gaat om kunst, meubels, vazen of andere items, het maakt ieder interieur eigen én uniek. Ik heb een aantal favorieten pareltjes voor jullie verzameld en ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Kijk je mee?



Organisch vloerkleed Desso Parade

€ 676,50

Organische vormen in je interieur brengen zo veel sfeer met zich mee. Laten we beginnen met een vloerkleed. iets dat elk item in je woonkamer (of een andere ruimte in huis) met elkaar verbind. Zelf ben ik enorm fan van grote, aanwezige vloerkleden en vind de kleden van Desso Parade dus ook echt geweldig. Heb jij een grote, open en lichte ruimte? Overweeg dan eens een organisch kleed. Je shopt deze kleden in diverse kleuren en grootes o.a. bij fonQ.



Pierre Augustin Rose bank

prijs op aanvraag

Zucht.. onwijs mooi vind ik de meubels van Pierre Augustin Rose en deze bank in het bijzonder. De designs zijn zo herkenbaar, uniek en eigen. Te herkennen aan de organische vormen off course, dus jullie begrijpen dat ik deze bank met jullie moest delen! De prijs is op aanvraag, maar dromen van een Pierre Augustin Rose bank mag altijd, toch? Hieronder zal ik nog even een betaalbaar exemplaar met jullie delen van Sofacompany.


Organisch gevormde bank van Sofacompany

€ 749,-

Een organisch gevormde bank van Sofacompany in een geweldige kleur/stof. Uitgevoerd in een zachte chenille stof en neutrale kleur. Ik ben wel een beetje voor dit bankje gevallen als ik heel eerlijk ben én de prijs is ook nog eens ontzettend leuk! Is dit trouwens niet helemaal jouw kleur? Je shopt 'm ook in een bubblegum roze of roest oranje kleur. You will LOVE IT! Neem snel een kijkje.



Fracture wandplank van Ferm Living

€ 119,-

Dit mooie wandplankje mag niet ontbreken in dit lijstje. Gemaakt van gerecycled aluminium en heeft een natuurlijke, robuuste uitstraling. Super mooi voor aan de muur. Je shopt 'm bij Flinders.



Oo Resin Tafellamp

€ 122,-

Dit pareltje kwam ik tegen op Pinterest. Een robuuste lampenvoet in een fantastische kleur. De lampen zijn mat wit, wat een super toffe look geeft aan deze tafellamp. De lampenvoet is verkrijgbaar in diverse, aardse kleuren en je shopt 'm ook nog eens voor een heel leuk prijsje! Ik ben benieuwd welke kleur jullie favoriet is. Je shopt ze hier.



FEST Amsterdam vloerkleed Neo

€ 599,-

FEST Amsterdam is één van mijn favoriete merken. De kleuren, materialen én designs vind ik zo ontzettend mooi. Stuk voor stuk.. Dit organische vloerkleed Neo van FEST Amsterdam mocht daarom ook niet in dit lijstje ontbreken. De vorm is prachtig, verbind je gehele zithoek, en de kleur heel neutraal. Voor de kleurrijke types onder ons, er is ook een blauwe variant beschikbaar. Benieuwd? Je shopt het vloerkleed hier.



HKliving relief schilderij

€ 625,-

Wie kent ze tegenwoordig niet? Deze prachtige schilderijen zijn bijna niet meer weg te denken in je interieur. Een uniek schilderij gemaakt van vilt en zo prachtig! De afmeting van dit kunstwerk is H123xB100xD4 cm en shop je bij fonQ. Bij mij staan ze ook op het verlanglijstje, want deze super toffe retro fauteuil (ook van HKliving) staat hier binnenkort ook in huis. Iets met 'so so perfect together'..



Urban Nature Culture vazen

vanaf € 39,95

Wat een prachtige vazen van de nieuwe Urban Nature Culture collectie. Aardse tinten, natuurlijke materialen en organische vormen. Helemaal dé trend van dit moment. Misschien hebben jullie er al een aantal bij mij in huis gespot, maar deel deze mooie items graag ook nog even met jullie via deze shoplog. Benieuwd naar al het moois? Neem dan een kijkje in de webshop van Urban Nature Culture.


Wat vind jij van organische vormen in het interieur? Ik ben in ieder geval fan!

bottom of page