top of page

KUNSTPLANTEN IN JE INTERIEUR MET PRETTY PLANTS

Kunstplanten zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit ons interieur én ze zijn haast niet van echt te onderscheiden. Ideaal voor de mensen onder ons zonder groene vingers, of die simpelweg net als ik, kiezen voor gemak. Ik heb een tweetal kunstplanten van Pretty Plants mogen ontvangen en neem jullie graag even mee in de wereld van 'de kunstplanten'. Lees je mee?

Overal waar je komt en gaat kom je ze tegen, kunstplanten. Een plant waar je het gehele jaar door plezier van hebt! Benieuwd naar de voordelen van een kunstplant? Bij Pretty Plants hebben ze een ruim assortiment van kunstplanten en bomen. Ik heb een tweetal planten uitgekozen en ben heel benieuwd wat jullie er van vinden!


Pretty Plants is een online webshop Opgericht door een groep vrienden die dezelfde passie delen, 'altijd opzoek naar meer gemak'. Met een ruim assortiment en voor iedere portemonnee wat wils, is Pretty Plants dé webshop voor als je opzoek bent naar een mooie kunstplant!

Ik stel jullie graag voor aan deze knappe Bananenplant.


Deze kunst bananenplant is prachtig en niet van echt te onderscheiden. De bananenplant heeft kenmerkende grote, groene bladeren en kijk eens eventjes op de foto hieronder hoe mooi en gedetailleerd deze zijn! De bananenplant brengt ontzettend veel sfeer met zich mee en vult iedere (lege) ruimte in huis op. Zet 'm in de gang, slaapkamer, overloop of geef 'm een mooie plek in je woonkamer. Waar dat jij de bananenplant weg zet maakt niet uit. Want ondanks het feit dat een echte bananenplant altijd op een warme en zonnige plek moet staan, is dat iets waar je met deze kunstplant niet bij na hoeft te denken. Ik heb 'm daarom dus een mooie plek op onze slaapkamer gegeven.


Deze bananenplant is verkrijgbaar in verschillende maten en wordt standaard geleverd met een zwarte 'kweekpot'. Maar uiteraard vind je op de webshop van Pretty Plants ook fantastisch mooie potten die je er gelijk bij kunt bestellen. De versie die ik hier heb staan in de bananenplant van 180 cm.

Je shopt deze knappert hier voor maar €119,95!


Ik ben oprecht enorm te spreken over de kwaliteit van de kunstplanten én de details die de blaadjes hebben. Kunstplanten die ik voorheen in de tuincentra tegenkwam vond ik ontzettend duur en soms ook echt tegenvallen. Dus ik ben ontzettend blij met het ontdekken van Pretty Plants. De keuze is reuze, maar toch ging mijn tweede keus ook uit naar een grotere kunstplant, namelijk de eucalyptus boom.

Breng een Zuid-Europese sfeer in huis met deze grote Eucalyptus kunstboom. Door de lange, smalle stam en zachte grijs/groene bladeren is dit een heel subtiele, maar oh zo sfeervolle toevoeging in je interieur. Deze boom heb ik in de woonkamer staan en ik vind 'm zo prachtig! Ik krijg regelmatig complimentjes van mensen die op bezoek komen, over hoe mooi dat ze deze kunstboom vinden.


De eucalyptus boom is evenals de bananenplant verkrijgbaar in diverse maten. Ik heb hier in huis de '180 cm' versie staan en die koop je al voor €114,95. Ook deze plant wordt geleverd met een standaard zwarte 'kweekpot'.


Hebben? Je shopt 'm hier.

Net als de bananenplant heeft de eucalytpus boom ook prachtige bladeren. Kijk maar eens naar de details en de takken!

Ik vertelde net al even kort over het aanbod potten dat ze bij Pretty Plants verkopen. Maak de bestelling van je nieuwe kunstplant dus gelijk compleet met een mooie pot! Benieuwd naar het aanbod? Neem dan snel een kijkje!

De planten worden heel zorgvuldig ingepakt en verzonden. Even over die verzending, je hebt je planten de volgende dag al in huis, wanneer je ze voor 16.00 uur besteld en de planten voorradig zijn.

Benieuwd naar het ruime aanbod van Pretty Plants? Neem dan snel een kijkje op de website www.prettyplants.nl of op hun Instagram pagina @prettyplants_nl

Ik ben heel benieuwd of jullie ook kunstplanten in huis hebben staan. En zo niet? Wellicht na het lezen van dit artikel en de kennismaking met Pretty Plants wel! Laten jullie het mij weten?

Deze blog is gepubliceerd in samenwerking met Pretty Plants.Comments


bottom of page