top of page

8 X VLOERKLEDEN VOOR OP DE KINDERKAMER

Een vloerkleed voor op de kinderkamer is misschien wel het beste idee ever. Geen koude voetjes wanneer de mini uit bed komt, een heerlijke zachte ondergrond om op te spelen en het brengt ook nog eens super veel sfeer met zich mee. Bij Loua op haar kamertje heb ik een drietal kleinere vloerkleden over elkaar heen liggen. Hierdoor heb ik een heel knus, gezellig en fijn plekje gecreëerd. Speciaal voor jullie heb ik een aantal héle leuke vloerkleden van Vloerkledenwinkel verzameld.


Heb jij nog geen vloerkleed op de kinderkamer liggen? Lees dan snel verder en laat je vooral inspireren en voor de online shoppers onder ons, linkjes zijn toegevoegd :)


Veel shopplezier!

Een vloerkleed voor op de kinderkamer hoeft echt niet perse een kleed met dierenhoofd of een autoracebaan te zijn. Het allerbelangrijkste is dat het kleed lekker zacht en warm is aan de kleine voetjes en voor jou is het leuk als het ook nog eens een 'interieur proef' vloerkleed is. Dus ik heb speciaal voor jullie een aantal mooie kleden van vloerkledenwinkel verzameld die perfect tot hun recht komen op een kinderkamer.



ZODIAC AQUARIUS - TED BAKER


VANAF € 219,-

Dit ronde vloerkleed van Ted Baker is ontzettend leuk op zowel een meiden als jongenskamer. Door de neutrale kleuren en grafische print brengt het heel veel sfeer met zich mee. Het vloerkleed is er ééntje uit de nieuwe collectie/lijn van Ted Baker waarin diverse sterrenbeelden in terug te zien zijn. Het kleed is getuft en gemaakt van viscose en wol en er is gebruik gemaakt van een prachtig kleurenpalet. Je shopt dit ronde vloerkleed bij Vloerkledenwinkel.



KELDE TAUPE - SCION


VANAF € 179,-

Hoe sfeervol is dit vloerkleed op een kinderkamer? De konijntjes, takjes en blaadjes hebben zo'n schattige uitstraling. Het kleed is daarnaast ook nog eens super zacht, want het is geweven van wol en dus lekker comfortabel in gebruik. Je shopt het Scion vloerkleed hier.



DANCER GUARA RED - JACKIE AND THE FISH


VANAF € 69,-

Een super mooi ontwerp van Jackie And The Fish met prachtige kleuren. Dit kleed is plat geweven van 100% polyester waardoor het kleed heel licht, maar super sterk is. Dit vloerkleed kan trouwens ook gewoon in de wasmachine. Perfect dus voor op de kinderkamer, mocht er af en toe een ongelukje op gebeuren. Je shopt het vloerkleed hier.



TEPPE WHITE - MOMO RUGS


VANAF € 39,-

Een neutraal kleed op een kinderkamer doet het altijd goed. Vooral wanneer er veel speelgoed of andere dingen op de kinderkamer staan. Laat de 'rust' in deze ruimte dan terugkeren door te kiezen voor neutraal en effen kleed. Dit vloerkleed van MOMO Rugs is hier perfect voor en heeft ook nog eens een heel fijn prijsje. Dit kleed is ook heel gemakkelijk in onderhoud. Zo absorbeert het geen vloeistof, is het kleed vuil afstotend en warmte-isolerend. Je shopt het vloerkleed van MOMO Rugs bij Vloerkledenwinkel.



FARO RUG RUST - EASY LIVING


€ 249

Een rond vloerkleed doet het altijd goed. Het breekt de ruimte en je creëert er een prima speelplekje mee voor je mini. Dit ronde vloerkleed is handgeweven en de terracotta kleur brengt zo veel warmte met zich mee. Je shopt het ronde vloerkleed van Easy Living bij Vloerkledenwinkel.



ARIANA AR09 RHOMBUS - EASY LIVING


VANAF € 119,-

Dit is toch een ge-wel-dig design voor op een meidenkamer? Ik vind de kleuren en het ontwerp helemaal leuk! Het is een laagpollig vloerkleed met een zachte afwerking. Ik zie dit kleed al helemaal liggen met een tipi speeltent er op, jij ook? Je shopt deze leukerd hier.



SOHO BLUSH - MOMO RUGS


VANAF € 219,-

Dit fluffy vloerkleed verdient het om op een échte meidenkamer te liggen. De zalmroze kleur is zo mooi en het kleed is ook nog eens lekker hoogpollig en dus super zacht aan de voetjes. Ik denk dat iedere meisje hier heel gelukkig van wordt en alleen nog maar op haar kamertje wilt spelen. Je shopt het vloerkleed hier.



MR FOX DENIM - SCION


VANAF € 269,-

Van dit vloerkleed wordt iedere mini vrolijk. Wat een leuk ontwerp met mr.fox! Ideaal voor op de kinderkamer en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ideaal voor op zowel een jongens als meiden-kamer. Benieuwd of er een leuke kleurensamenstelling voor op jouw kinderkamer tussen zit? Neem dan snel een kijkje bij Vloerkledenwinkel.



Zit er iets leuks voor jullie tussen? Ik ben benieuwd! Laat je het mij weten?


Liefs, Nikki



bottom of page