top of page

SFEERVOLLE VERLICHTING MET FUNDESIGN

De dagen worden weer wat langer, (YAY!) en het zonnetje laat zich steeds vaker zien. Heerlijk, die zomertijd. Toch blijft verlichting in en rondom huis ook in deze periode van het jaar een belangrijke rol spelen. Sfeer, functionaliteit én lichtlijnen tegen de wand en plafond doen heel veel in het interieur. Nu blijft het maken van een lichtplan een vak apart én binnenkort kan ook ik jullie voorzien van een uitgebreid lichtplan! Ik ben namelijk begonnen met een opleiding Interieurstylist. Maar daarover later meer.


Voor nu licht ik graag wat favorieten lampen uit bij Fundesign. Dé webshop van Nederland waar je terecht kunt voor bijna je gehele interieur. Kijk je mee?

Laat ik beginnen met deze knappe Wicker Ball hanglamp van HKliving. Een merk dat zeker op mijn lijstje van favorieten merken thuishoort én wat sinds kort dus ook verkrijgbaar is bij Fundesign. De rieten lamp is met de hand gevlochten en heeft een natuurlijke look en feel. Prachtig voor boven de eettafel, in de hal of voor op de slaapkamer. Sowieso een mooie toevoeging aan je interieur en in vele woonstijlen toe te voegen.


De lampen zijn in verschillende kleuren en maten bij Fundesign beschikbaar.

Je shopt de prachtige hanglampen hier.


Deze prachtiger hanglamp is van het nieuwe merk Bodilson. Een Nederlands merk met oog voor design. Bodilson gebruikt natuurlijke én eerlijke materialen voor hun ontwerpen en is dus helemaal van deze tijd. Unieke items die vanaf nu dus ook verkrijgbaar zijn bij Fundesign.

Dit is de Kodi hanglamp, met een rotantop. Door het speelse, gevlochten rotan heb je een ontzettend mooi effect op je plafond wanneer de lamp aanstaat. Een super mooie lamp voor boven de eettafel, hal of slaapkamer.

Je shopt de Bodilson 'Kodi' hanglamp hier.


Een mooie eyecatcher van een vloerlamp mag ook niet ontbreken in je interieur! Ik kwam deze knappe lamp van Muuto tegen bij Fundesign. Een modern én minimalistisch design. De lamp heeft twee lichtbronnen waar je mee kunt spelen en ze zijn dimbaar. Je kunt het zo sfeervol maken als dat je zelf wilt.

Je shopt deze prachtige designlamp hier.


Een favoriet van mij is deze Formakami hanglamp van &tradition. Een ontwerp dat is gebaseerd op de klassieke lantaarns uit Azie. De lamp is gemaakt van ivoor kleurig papier met zwarte, gebeitste eiken accenten. Een subtiele en klassiek,moderne hanglamp voor in huis. Ideaal te combineren in een Scandinavisch of Japandi interieur.

Je shopt deze prachtige lamp hier.


Tot slot licht ook nog graag even deze prachtige lampen van het Nederlandse merk Must Living uit. De lampen zijn gemaakt van bamboe en dus erg duurzaam. Ze zijn ook super leuk te combineren op verschillende hoogtes boven bijvoorbeeld de eettafel. Deze hanglampen komen ook volledig tot hun recht in een Scandinavisch interieur.

Je shopt de Malakka hanglamp hier.


Advies op maat nodig voor jouw interieur/styling? Ik help je maar al te graag, stuur gerust een berichtje via hello@interiorlovers.com en dan gaan wij samen virtueel shoppen bij Fundesign :)

Dit artikel is in samenwerking met Fundesign gecreëerd.



bottom of page