top of page

SHANTI SHANTI TIGERRR! @DOING GOODS

Een nieuwe collectie met fantastische items die je wilt hebben! Doing Goods lanceert vandaag 'Shanti Shanti Tigerrr'! Een collectie die is geïnspireerd op het Indiase bos Shundarban, waar de tijgers heerlijk relaxen onder het weelderige bamboe en niemand die weet wanneer de zon ondergaat of opkomt… Paradijs!


Maak kennis met Shanti Shanti Tigerrr!

Het verhaal van Doing Goods begint in 2010. Met een liefde voor het vinden en verzamelen van bijzondere én unieke items op wereldreis. Vondsten die inspireerden om een eigen collectie dierenkleden, messing en textiel te ontwerpen. Alle items worden met de hand gemaakt én met ontzettend veel liefde voor het lokale ambacht. Zo werkt Doing Goods samen met een familiebedrijf in India waar dat ze zelfs een prachtige (roze!) workshop hebben gebouwd! In een volgend artikel ga ik jullie daar iets meer over vertellen, want ik kan nu niet wachten al het nieuws met jullie te gaan delen!


🐅 Shop de fantastische, nieuwe collectie nu op doing-goods.com 🐅
De nieuwe collectie van Doing Goods is nu verkrijgbaar en ik mocht alvast wat fijne pareltjes van ze ontvangen. Benieuwd naar al het moois? SCROLL DOWN!BOTANISCH HART KUSSEN

€ 55,-

Een super mooi, botanisch kussen van Doing Goods. Lekker kleurrijk en super zacht! De kussens zijn gemaakt van een stof die geblokprint is. Dat is één van de oudste, simpelste en langzaamste methoden van het bedrukken van textiel. Zo veel liefde zit hierin en dat voel én zie je!


Je shopt het kussen hier.FOTOLIJSTJES

€ 29,50 - € 32,50

Deze twee prachtige fotolijstjes zijn een ware must! Zo fijntjes, mooi en uniek. Ze verdienen een plekje in ieders interieur met de mooiste herinneringen hierin bewaard. De fotolijstjes zijn met de hand gemaakt in India en van 100% gerecycled messing.


Door het kopen van deze handgemaakte, unieke producten, ondersteunen jullie rechtstreeks de locale gemeenschappen waar de producten van Doing Goods worden gemaakt, YAY! Love it! Doen wij met z'n alle ook nog iets goeds voor de wereld.BODHI BAMBOO FOTOLIJSTJE GROOT

€ 29,50

Je shopt het Bodhi Bamboo fotolijstje hier.


BLAZE FOTOLIJSTJE GROOT

€ 32,50

Je shopt het Blaze fotolijstjes hier.Ook hebben wij vrouwen never genoeg schaaltjes in huis. Zo ben ik ook hélemaal verliefd op dit prachtige item uit de Shanti Shanti Tigerrr collectie!


LOVESOME LION TRAY

€ 45,-

Dit prachtige schaaltje is binnenkort op voorraad en te bestellen via de webshop!Wat een pareltjes zijn het he? Kun jij er niet genoeg van krijgen? Ik heb nog een paar favorieten hieronder voor jullie geselecteerd!


BODHI BAMBOO BOTERMESJE

€ 14,-

Je shopt dit té leuke botermesje hier.


TALA PALMTREE PLAID

€ 89,50

Dit prachtige plaid shop je hier.


BODHI BAMBOO DEURGREEPJES

€ 20,- €24,50

De deugreepjes zijn verkrijgbaar in twee maten. Je shopt ze hier


Ik ben heel benieuwd wat jullie van de nieuwe collectie vinden! Ik ben in ieder geval helemaal fan en ga er nu dus ook lekker van genieten in m'n favoriete, onderstaande hoekje.


Laten jullie mij weten wat jullie van de Shanti Shanti tigerrr collectie vinden?


Veel liefs

Comments


bottom of page