top of page

NIEUWE SISSY-BOY ITEMS VOOR IN ONS STADSTUINTJE

Voor de mensen die mij al langere tijd volgen, weten jullie dat Sissy-boy mijn all time favorieten merk is. Of het nu gaat om mooie interieur spullen voor in huis, kleding of items voor de mini. I LOVE SISSY_BOY! Ik mocht wat leuke items uitkiezen om onze nieuwe tiny tuin op te leuken. Benieuwd naar de spulletjes? Lees dan snel verder en laat je vooral lekker inspireren.

Afgelopen maand heeft ons kleine stadstuin een make-over gekregen. Nieuwe tegels erin, Portugees patroontje erbij en de schutting staat al gedeeltelijk in de beits. Ook de rotan loungeset heeft zijn plekje gekregen, evenals mijn nieuwe tuin accessoires van Sissy-Boy. Kijk maar snel verder!


Te beginnen met deze fantastische, ECO friendly (!) plantenpotten. Ze zijn gemaakt van plantaardige vezels die afkomstig zijn van landbouwafval. Goed om te weten (voor de bewuste kopers onder ons) is dat 75% van de plantaardige vezels (bamboevezels, koffieschillen en stro) biologisch afbreekbaar is. Ik heb er een gezellige bananenplant ingezet en een olijfboom. Helemaal gezellig en de kleuren van de plantenpot matchen zo lekker met de natuurlijke materialen en tinten in ons stadstuintje. Ik ben er heel erg blij mee!

Je shopt ze (online) per drie en zijn nu ook lekker afgeprijsd. Hebben? Je koopt ze hier.


Ik heb nog een knappie weten te scoren bij Sissy-Boy! Een beige metalen plantenpot met houten standaard. Deze kun je prima buiten zetten, maar ik vond 'm hier eigenlijk té mooi voor. Dus heb ik 'm een plekje gegeven in huis, naast onze schouw. Zo kan ik er iedere dag intens van genieten, want ben er he-le-maal verliefd op! Staat ie hier niet prachtig?

Op de website van Sissy-boy staat dat de pot een grijze kleur heeft, maar ik vind 'm in het echt dus nog mooier omdat de kleur meer neigt naar beige. In combinatie met de houten standaard is het echt een interieur item naar m'n hart.

Je shopt deze plantenpot met houten standaard hier. De prijs van 59,99 is ie meer dan waard lady's!


Naast mooie plantenpotten heb ik ook nog een heel gezellig sfeerlichtje gescoord. Dit Waxinelichthoudertje draagt de naam alab. De houder is namelijk gemaakt van alabaster steen. Dit is een halfkristal van gips, maar lijkt erg op marmer. Leuk weetje, Albast wordt niet gewonnen in streengroeven, maar gevonden in knolvormen in de grond.

Het alabaster steen geeft een super mooi en sfeervol effect met een waxinelichtje erin, magisch is het juiste woord! Heb er zojuist nog eentje bijbesteld.

Je shopt ze online of in jouw favorieten Sissy-boy winkel. Verkrijgbaar in twee verschillende formaten. Prijs vanaf 24,99 euro.


Daarnaast wil ik deze tuinstoel ook nog even met jullie delen. Met mooi weer staat ie buiten in de tuin, maar bij veel regen haal ik 'm toch maar binnen :) Op deze manier kan ik er extra lang van genieten, gezien het natuurlijke materiaal. De stoel heeft een mooie houtstructuur van stevige kwaliteit en het zit oppervlak is bewerkt met geweven stof. De stoel is dus geschikt voor buiten, maar Sissy-boy adviseert ook om de stoel niet continu buiten te laten staan om er zo lang mogelijk plezier van te hebben.

Je shopt de stoel hier voor 229,- euro.


Ik ben heel benieuwd wat jullie van m'n nieuwe Sissy-boy items voor buiten vinden. Laat je het weten?


Liefs, Nikki

bottom of page