top of page

EEN NIEUW ÉN ROND VLOERKLEED IN HUIS

Jeetje, wat hebben hier in huis veel verschillende vloerkleden gelegen. Wetende dat wij hier pas twee jaar wonen én er nu ein-de-lijk iets blijvends ligt! Van hoogpollig, tot XXL-formaat en van een rustig kleed tot kleurrijk barok. Maar we hebben 'm! Soms moet je gewoon het één en ander eerst proberen én voelen voordat je er achter komt wat je wilt en past in de ruimte.


Maak kennis met ons nieuwe, ronde vloerkleed van Vloerkledenloods. Het Silk Roest Felva Vloerkleed van Interieur05.

Ik durf dus best hardop te zeggen dat wij een paar miskopen hebben ondergaan. Vier vloerkleden verder ligt er nu dit prachtige ronde vloerkleed van Vloerkledenloods. Perfect voor in deze ruimte, de woonkamer. Zoals je kunt zien is onze woonkamer erg licht en hebben wij een gietvloer liggen. Door de uitstraling van deze gietvloer en de groene leren bank, had de kamer best wel een koele uitstraling. het was dus erg belangrijk om wat warmte in kleur en zachtere materialen toe te voegen.


Ik heb gekozen voor het toevoegen van een Boucle fauteuil en warm gekleurde, velours kussens met een heerlijk zacht, organisch vloerkleed.

Het vloerkleed is van Vloerkledenloods. Een online webshop die een enorme groei heeft doorgemaakt in de afgelopen jaren. Naast een groot online aanbod hebben ze ook een fantastisch showroom in het noorden van het land. Hier vind je veel inspiratie, mega veel vloerkleden én ook hele mooie woonaccesoires! Vloerkledenloods is op dit moment zelfs bezig met een eigen meubellijn! Dus zeker de moeite waard om ze in de gaten te houden via Instagram.

Het ronde Felva vloerkleed hebben wij in de kleur roest liggen, met een diameter van 220 cm. (Het kleed is ook verkrijgbaar met een diameter van 180cm).


Het vloerkleed is gemaakt van bananenzijde, dus ook nog eens erg duurzaam. Bananenzijde wordt gemaakt van de vezels, afkomstig van bananen bomen. Deze vezels zijn één van de s'werelds sterkste, natuurlijke vezels.

De backing van het kleed is gemaakt van katoen, dit zorgt ervoor dat het kleed niet gaat opkrullen of pluizen. Het kleed voelt, net als de uitstraling dat dit kleed heeft, ontzettend zacht aan. Door de lichtinval en dynamische uitstraling, ziet het kleed er vanuit elk oogpunt nét ietsje anders uit. Ik vind 'm echt ontzettend mooi en 'm zelfs een luxe uitstraling hebben door de lichte glans.

Het vloerkleed ligt hier nu een paar maandjes en ik ben echt ontzettend tevreden over de kwaliteit van dit kleed. Er wordt hier thuis enorm op geleefd. Er loopt een peuter rond én ook nog eens een viervoeter. Vlekjes haal je heel gemakkelijk weg met enkel een vochtige doek, dus super gebruiksvriendelijk en kind/dier-proef.

Ook is de levering van de vloerkleden echt mega snel! Vaak worden bestellingen die voor einde dag worden geplaatst, al de volgende dag geleverd! (mits op voorraad)

Wat vinden jullie van onze nieuwe aanwinst? Ik ben heel benieuwd. Laat je het weten?


Dit artikel is gecreëerd in samenwerking met Vloerkledenloods.


Comments


bottom of page