top of page

VEILIG OP PAD MET DE ISOKID AUTOSTOEL VAN DE GELE FLAMINGO

De zomer staat voor de deur en onze eerste vakantie naar een zonnig eiland zit er alweer op. Maar wij hebben ook nog genoeg leuke uitjes met de auto op de planning staan. Nu Loua Mae uit haar vorige autostoel is gegroeid, werd het tijd voor een nieuwe én grotere autostoel. Van De Gele Flamingo kreeg ik een stoel van childhome toegestuurd, waarin Loua de komenden jaren veilig met ons mee op pad kan! Is jouw mini binnenkort ook toe aan een nieuwe autostoel? Lees dan zeker eventjes verder.

Regelmatig creëer ik trouwens met veel liefde en passie content voor De Gele Flamingo. In samenwerking met De Gele Flamingo én Childhome ontving ik afgelopen maand deze nieuwe autostoel! De Isokid autostoel groep 1/2/3 mét isofix van Childhome. Een autostoel die veilig is én met je kindje meegroeit. Wij hebben er in de afgelopen weken al een aantal ritjes mee gemaakt en ik deel graag met jullie mijn ervaring. Het design is trouwens prachtig. De stoel heeft een luxe uitstraling en als ik Lou mag geloven, zit ie ook nog eens mega comfortabel! Vele succesvolle ritjes gegarandeerd denk ik zo.

De ISOKID autostoel groeit met je kindje mee tot een leeftijd van 12 jaar. Je maakt je kindje vast in deze stoel met een 5-punts veiligheidsharnas. Ook zitten er zachte kussentjes aan het harnas bevestigd, waardoor je kindje heel comfortabel zit. Nadien kun je het harnas verwijderen en je kindje met de autogordel vastzetten. De stoel groeit dus letterlijk mee.

Nu is het naast het comfort natuurlijk ook belangrijk of dat de stoel gemakkelijk is in het gebruik. Dat is de Isokid autostoel zeker! De stoel bevestig je met isofix en door de lage zit, is het niet nodig om de stoel een kwartslag te draaien. Je zet je kindje er dus heel gemakkelijk en op een fijne manier in. Geen moeilijke of ingewikkelde manoeuvres bij het instappen.


Loua vind autorijden trouwens heerlijk en valt dus ook geregeld in slaap. Met deze autostoel van Childhome maak je het dutje onderweg nog comfortabeler voor je mini omdat je 'm in een slaapstand kunnen zetten. Je klikt 'm heel gemakkelijk een stukje naar achteren waardoor je kindje heerlijk ligt.

De Isokid autostoel groep 1/2/3 mét isofix is heel comfortabel in gebruik, groeit met je kindje mee en heeft een prachtige lederlook! Ik ben zeer te spreken over deze autostoel en Loua ook!


Controleer trouwens voor aanschaf wel eventjes of dat jouw auto geschikt is voor een isofix systeem. De stoel dient altijd voorwaarts in de rijrichting geplaatst te worden en mag zeker niet op de passagiersstoel voorin met actieve airbags.


Afmetingen: 56 x 43 x 61 cm Materiaal: Bekleding: 100% Polyester Zitkuip: 100% Polypropyleen EN-Norm: ECE R44.04 Onderhoud: Handwas met koud water.

Wij zijn ontzettend blij met deze prachtige stoel van Childhome en heb nu al ontzettend veel zin in alle ritjes die nog komen gaan!


Dit artikel is gecreeerd in samenwerking met De Gele Flamingo en Childhome.

Comments


bottom of page