top of page

Ieder meisje droomt ervan en de mama's ook!

Ieder meisje droomt ervan: een groot, houten poppenhuis. In dit geval de mama ook en laat ik nu een fantastisch houten poppenhuis + wandelwagentje voor Loua hebben gekregen van Petite Amélie. Made by a mom met een geweldige collectie!


Benieuwd naar al het moois? Lees dan snel verder en maak kennis met dit prachtige merk.

Petite Amélie is door een gepassioneerde mama in het leven geroepen. In 2010 was zij opzoek naar een wiegje, een zoektocht zonder resultaat. Nergens was dát ene wiegje te vinden wat in haar hoofd zat.

dit deed haar besluiten het wiegje zelf te gaan laten maken. Het idee in haar hoofd werd werkelijkheid en Petit Amélie was geboren.

haar collectie is uitgegroeid tot een enorm aanbod. Van meubels tot speelgoed en de gehele baby of kinderkamer kan ermee gevuld worden. Fantastische items en ik ben fan! Mijn favoriet? Dit té gekke poppenhuis!

Hoe mooi is dit klassiek houten poppenhuis van Petite Amélie? Een pareltje uit de nieuwe collectie en hélemaal ontworpen in Franse stijl. Het poppenhuis draagt de naam ‘La Parisienne’. geïnspireerd door de klassieke Franse huizen. Het poppenhuis heeft een naturel houten look, waardoor het super easy te combineren is en past in ieder interieur.


Bij Loua op haar kamer staat het in ieder geval fantastisch!

het poppenhuis bestaat uit drie etages en is helemaal naar eigen smaak of wens in te richten. Ook voor de meubeltjes ben je bij Petite Amélie aan het juiste adres. Super leuk ook om er een muizenhuis van te maken met de welbekende muisjes van Maileg.


Loua is helemaal weg van haar nieuwe spulletjes en ook al staan er nog geen meubeltjes in, heeft ze er enorm veel plezier van. Over de meubeltjes gesproken, ik ben van plan om veel zelf te gaan maken! Zo heb ik al wat fijne inspiratie opgedaan op Pinterest en zit m’n hoofd al bomvol toffe ideeën. Iets met een visgraat vloer, gemaakt van ijsstokjes en decoratie van mooie stukjes stof. Ik heb er al hélemaal zin in! Zo heeft Lou, als ze in mei twee wordt, hopelijk een prachtig en gedecoreerd poppenhuis.



ALLE DETAILS VAN HET HOUTEN POPPENHUIS IN EEN OOGOPSLAG

  • Afmetingen: hoogte 71 x breedte 64 x diepte 28 cm

  • De meubels en poppen zijn niet inbegrepen bij dit product

  • Materiaal: multiplex

  • Kleuren: natuurlijk hout

  • Hoogte eerste verdieping: 22 cm. Hoogte twee verdiepingen: 23,5 cm. Verdieping 3 is een kleine zolderverdieping.

  • Voorkant, deuren en dak kunnen worden geopend.

  • Aanbevolen lengte poppenhuispoppen: ongeveer 10 cm

  • Geschikt voor Barbie of soortgelijke poppen: nee

  • Leeftijdsspecificatie: 3 tot 12 jaar

  • Veiligheid: het poppenhuis is getest op veiligheiden voldoet aan de eisen gesteld in de speelgoedrichtlijn


Het poppenhuis is trouwens vrij gemakkelijk in elkaar te zetten, heb ik met eigen ogen ervaren. Manlief heb ik dit laten doen, omdat ie zo aandrong. Vooruit dan maar ;)



Ondertussen heb ik het poppenwagentje in elkaar geknutseld en ook dit was erg gemakkelijk.


Het ontwerp van deze poppenwagen is ook een aanwinst voor iedere kinderkamer!


Evenals bij het poppenhuis, is ook deze poppenwagen geïnspireerd op de Franse stijl. Super leuk voor het vervoeren van knuffels, poppen en ander speelgoed. Lou loopt er hele dagen mee door het huis.


Het poppenwagentje is erg licht van gewicht maar voelt heel stabiel aan. Loua loopt er in ieder geval heel gemakkelijk mee rond. De afwerking vind ik echt heel erg mooi. Aan ieder klein detail is gedacht en dit belooft ook gelijk zo veel voor de verdere collectie. Ik heb ondertussen een behoorlijk wensenlijstje samengesteld bij Petite Amélie in m'n hoofd en kan niet wachten om onze collectie verder uit te bereiden.


ALLE PRODUCTEIGENSCHAPPEN OP EEN RIJ

  • Kleur: hout

  • Materiaal: plywood

  • Afmetingen buitenzijde: H:24 x L:23 x D:37 cm

  • Afmetingen binnen in: 16 x 30 cm

  • Hoogte handvat: 50 cm vanaf de grond

  • Wielen van rubber, dus ook buiten te gebruiken

  • Getest contform EN 71 veligheidsnorm

  • Leeftijdsindicatie: geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden

  • Let op: de poppenwagen is geen loopwagen en biedt geen stabiliteit aan kindjes die net leren lopen


Loua is helemaal weg van haar nieuwe, favorieten speelgoed en ik ook! De items zijn gewoonweg prachtig en staan zo mooi in het interieur, iets dat ik ook erg belangrijk vind. Ik kan vol overtuiging zeggen dat dit echt een aanwinst is voor op de kinderkamers en ik hoop dat er binnenkort heel veel kindjes blij worden gemaakt met deze prachtige items van Petite Amélie en de mama's hier ook van mee mogen genieten.


Wat vinden jullie van het houten poppenhuis en de poppenwagen van Petit Amélie? Ik ben benieuwd!



Liever fysiek shoppen? Dat kan! Petit Amélie heeft ook een conceptstore in Bussum!


ADRES

Kerkstraat 6

1404 HH BUSSUM

Vergeet ook vooral niet een kijkje te nemen op de fantastische webshop van Petit Amélie voor nog veel meer moois!






bottom of page