top of page

VAN BABYKAMER NAAR MEISJESKAMER MET PETIT DESIGN

Wat is jouw lievelingskamer in huis? Ik ben ontzettend graag op Loua haar kamertje en dit is ook direct mijn favoriete ruimte in huis. Het bloemetjesbehang, haar houten speelgoed, bedhemeltje, de mooie meubeltjes.. Jeetje, wat heeft ze toch een prachtige slaapkamer. Heb jij wat inspiratie nodig voor op de slaapkamer van jouw mini, of ben jij gewoon benieuwd naar de kinderkamer van Loua? Lees dan snel verder en maak kennis met Petit Design. Een webshop met fantastische spulletjes om ook jouw kinderkamer helemaal af te maken. Ik heb een paar hele toffe items gekregen. Lees maar snel verder.

Ik zal trouwens eerst eens beginnen met een kort voorstelrondje. Petit Design is een paar maanden terug in het leven geroepen door Sabine. Een super leuk mens, dat weet ik. Want Sabine kwam de spulletjes hoogst persoonlijk bij mij afgeven. Die klik was er meteen, alsof dat wij elkaar al jaren kende. Een gedeelde passie voor interieur en na jaren fantaseren heeft Sabine dan eindelijk haar eigen webshop gelanceerd!

Dit is Sabine, samen met dochterlief. Leeftijd doet er niet toe, maar één ding is zeker, het is nooit te laat om je dromen na te jagen. Na jarenlang te hebben gewerkt voor een groot, online warenhuis was de tijd rijp. Met een diploma tot interieur ontwerper op zak, bakken vol ervaring en tijd (nu haar dochter naar school gaat) was het moment eindelijk daar. Petit Design is geboren! En aan mij de eer om jullie aan elkaar voor te stellen.

Prachtige spullen in overvloed, die iedere kinderkamer een stukje mooier maken. Goed om te weten is dat alle items duurzaam worden gemaakt van natuurlijke materialen. Iets wat in deze tijd niet heel onbelangrijk is. Vooral wanneer je kinderen hebt (nu spreek ik even vanuit mijzelf), denk ik hier nog beter over na en vind ik het heel belangrijk dat iets duurzaam en eerlijk is geproduceerd. Zo ook Sabine :)Leuk om te weten is dat je Sabine altijd een berichtje mag sturen wanneer je wat hulp en advies nodig hebt bij het stylen van je kinderkamer. Naast een eigen lijn van Petit Design kun je er ook terecht voor merken als: Moi Mili, Dutch Lifestyle, Yoshiko, Lilipinso and Co en Rocaflor. ik ben fan!


Benieuwd naar de toffe items die ik heb gekregen en hoe dat ik Loua haar kamertje hiermee heb gestyled?


Schelp kussen - Moi Mili

Laten we beginnen met dit prachtige parelkussen van Moi Mili. Een item dat je veel op kinderkamers terug ziet. De vorm, kleur en stof ik ontzettend mooi en past helemaal op Loua haar kamertje. Matcht ook zo lekker bij haar bloemetjesbehang, vind je ook niet?


Deze kussens zijn in diverse kleuren verkrijgbaar en passen vrijwel op iedere kinderkamer. Leg het kussentje in bed, op een stoeltje of gewoon op de grond in de speelhoek. You will love it!


Je shopt het kussen hier.Schelpen slinger Moi Mili

Wat ook van Moi MIli is, is deze leuke slinger! De kleur van het kussen komt hier ook in terug. De slinger heb ik opgehangen aan de gordijnroede en aan het haakje waar dat ook de bedhemel aan hangt. De slinger maakt dit hoekje op haar kamertje helemaal af.

Wat ook super leuk is trouwens, is om de slinger gewoon aan de muur op te hangen, aan het bed of naar beneden te laten hangen aan de kledingkast. Genoeg ideeën en allemaal even leuk. De slingers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren combi's. Benieuwd?


Je shopt de slinger hier.UNBOXING VIDEOZeegras mand met pompons

Super leuk is ook deze zeegras mand met pompons. Ik gebruik 'm als wasmand op Loua haar kamertje, wat voor mij heel fijn is. Loua haar kleertjes was ik namelijk altijd apart en hierdoor hoef ik haar was er niet meer tussenuit te vissen. In vind 'm echt geweldig!


Je shopt de mand hier.Jute vloerkleed

Dit ronde vloerkleedje is ideaal voor op de kinderkamer. Mega zacht en heerlijk om op te spelen. Loua zit er maar al te graag op en ik ook als wij samen een boekje lezen voor het slapen gaan.


Je shopt het vloerkleed hier.Wat vinden jullie van deze leuke items? Op www.petitdesign.nl vind je nog veel meer toffe items terug voor op de kinderkamer. Neem snel eens een kijkje en laat mij weten wat je favoriet is!


Liefs

Commenti


bottom of page