top of page

LOUA'S NIEUWE SPEELHOEKJE IN HUIS MÉT PETITE AMÉLIE

Loua heeft een heerlijk én nieuw speelhoekje in onze woonkamer! Een super lieve set naturel houten peuterstoeltjes met konijnen oren en bijpassend tafeltje. Jullie snappen natuurlijk wel dat deze prachtige set van Petite Amélie een heel mooi plekje in huis heeft gekregen. Benieuwd naar dit prachtige merk en al het moois? Lees dan snel verder.

Ik zal jullie eerst even kort kennis laten maken met Petite Amélie. Ruim een jaar geleden kwam Petite Amélie op mijn pad. Via Instagram zag ik altijd al de mooiste spulletjes voor op de kinderkamer voorbij komen en ik was op slag verliefd. Leuk om te weten is dat dit merk in het leven is geroepen door een gepassioneerde mama die in 2010 opzoek was naar een wiegje dat ze maar niet kon vinden. Het bleef in haar hoofd zitten en dit deed haar besluiten het wiegje zelf te gaan laten maken. Het idee in haar hoofd werd dus werkelijkheid en Petite Amélie was geboren.


In de loop der jaren is haar collectie uitgegroeid tot een enorm aanbod. Van meubels voor op de kinderkamer, tot houten speelgoed. Zo heb ik ook dit fantastische, Franse poppenhuis op Loua haar kamertje staan. Dit maakt iedere kinderkamer toch helemaal af?

Maar even terug naar het konijnen peuterstoeltje. Hoe schattig is dit design? De set bestaat uit twee peuterstoeltjes en een tafeltje. De stoeltjes (het zitgedeelte en de oren) zijn gemaakt van Plywood/multiplex en de poten uit massief hout. De afwerking is gewoon heel erg goed en dat maakt het dat dit setje er zo mooi uit ziet! De stoeltjes voelen trouwens ook lekker zwaar aan. Kwalitatief dus ook echt een topsetje! Loua zit zo graag aan haar tafeltje, echt een aanwinst in huis.

Het design is zo ontzettend mooi en verdient een plekje in iedere woonkamer. Ik heb het setje een mooi plekje voor het raam gegeven. Lekker veel daglicht, dus een heerlijke plekje voor Loua. Ze is niet achter haar tafeltje weg te krijgen en voelt zich al een hele dame. Ben intens aan het genieten van d'r, wanneer ik in de stoel zit en Loua heerlijk zit te spelen op haar konijnenstoeltje aan tafel.

Ik heb 'haar hoekje' opgeleukt met een mooie, hoge plant en een lekker zacht vloerkleedje in een organische vorm. Dat kleedje is trouwens ook van Petite Amélie en lag eerst op haar kamertje. Nu verdient het een plekje beneden in de woonkamer en maakt haar speelhoekje helemaal af. De grote mand die jullie trouwens spotten op de foto is echt een musthave voor iedere mommy die een hekel heeft (ik spreek het maar gewoon uit) aan felgekleurd, plastic speelgoed. Deze mand zit dus tot de nok toe gevuld met dat spul. Maar ik heb er op deze manier geen last van. Win - win :)


Voor alle mommy's onder ons die nog geen kindermeubeltjes in huis hebben staan, neem snel eens een kijkje bij Petite Amélie!


Alle meubeltjes zijn ontzettend stijlvol en er is genoeg keuze als het gaat om design, kleur en materiaal. Alle setjes zijn ook helemaal interiorproof, dit wil je!

Hieronder vinden jullie nog even alle specificaties op een rijtje van dit té leuke setje:


 • Onderdelen in de set: tafeltje met twee bijhorende peuterstoeltjes

 • Kleur: naturel hout

 • Materiaal: Zetel en oren gemaakt uit plywood / multiplex. Poten uit massief hout

 • Zithoogte: 30cm

 • Afmetingen peuterstoeltje: L:30 x B:30: x H:60 cm

 • Afmetingen tafeltje: L:50 x B:50 x H:50 cm

 • Afwerking: Met zorg afgewerkt. Stoeltjes voelen lekker zwaar aan

 • Getest voor NF D 60-300

 • De set voldoet aan Europese emissienormen en is veilig voor kinderen

 • Geschikt voor kinderen van twee tot ongeveer vier jaar

 • Kinderstoeltje en tafeltje worden alleen als complete set geleverd

Zie jij jouw mini al aan dit te leuke setje zitten?Zoals eerder aangegeven in het artikel ben ik groot fan van Petite Amélie en heb ik meerdere, mooie spulletjes van ze in huis staan. Hieronder deel ik graag nog een drietal favorieten. Zowel van Loua als van mij. Check it out!

Het Franse poppenhuis en organische vloerkleedje zijn ook van Petite Amélie.

Ook deze té leuke poppenwagen is van Petite Amélie en Loua loopt hier maar al te graag mee rond.


Shoplinkjes naar de items:Ik ben heel benieuwd of jullie al bekend zijn/waren met Petite Amélie en wat jullie van de mooie, houten spulletjes vinden. Laat je het weten?


LiefsComments


bottom of page